2024 Promocijsko sporočilo

Na vajinem ZMENKU poskrbi za večer dih jemajoče ROMANTIKE (verjemi, učinki bodo zelo zanimivi!)

11. 6. 2024
Na vajinem ZMENKU poskrbi za večer dih jemajoče ROMANTIKE (verjemi, učinki bodo zelo zanimivi!) (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Tudi če se ti zdi ali veš, da tvoj izbranec ne mara (ali pa se vsaj pretvarja, da ne mara) romantičnih filmov, ti svetujemo, da v paru izvedeta romantični večer ob takem izboru filmov. Ko boš videla, kako to vpliva na vajin odnos, boš želela take večere definitivno ponavljati.

To bo večer, ko bosta skupaj čutila intenzivna čusta, ki jih bodo vzbudile dih jemajoče romantične zgodbe. Na ta način pa se bosta še bolj povezala, sploh če se boš ob otožnih ali srečnih prizorih stisnila k njemu in mu dovolila, da ti obriše kakšno potočeno solzico. Močna ljubezenska čustva v filmski zgodbi bodo vplivala na vajino čustvovanje in tako osvežila tudi vajino ljubezen.

Me ti svetujemo, kako pripraviti najboljše razpoloženje in katere filme izbrati, da bodo imeli res najboljši romantični učinek, vidva pa si čim prej skupaj privoščita ta nepozaben romantični večer!

Intimen prostor

Najprej pripravi prostor, ki naj bo intimno osvetljen (priporočamo sveče) in predvsem udoben. Če nimaš dovolj mehke in velike zofe, si lahko na primer omisliš blazine na tleh, ki bodo večeru še dodale tisti pravi romantični pridih.

Jagode, čokolada, sladoled, kozarec vina ...

Pripravi vama prigrizke in pijačo, ki gredo skupaj z romantiko. Poskrbi, da se bodo vajine brbončice razvajale z romantičnimi okusi. Priporočamo ti mešano sadje na palčkah, jagode s smetano, zelo romantični bodo tudi pralineji in pa seveda kozarec penine ali vina.

Naš top izbor romantike

Ko prirejaš tak večer, je seveda najpomembnejši izbor romantičnih filmov. Ti morajo biti res taki, da bosta ob njih vzdrhtela oz. se vživela v čustva glavnih junakov, saj se bosta na ta način povezala, se drug drugemu morda celo izpovedala.

In, ne skrbi, izbrale smo take, da jih bo tudi tvoj ljubljeni z veseljem gledal in o njih ''brez sramu'' povedal prijateljem – romantične, a ne preveč pocukrane.

♥ Petletna zaroka

Tom in Violet sta srečno zaljubljeni par in po letu dni zmenkov se odločita za poroko. Toda Violet se nepričakovano ponudi napredovanje v službi, zato Tom privoli v selitev in preložitev poroke. Kljub težavnemu prilagajanju na novo okolico, ljubezen mladega para ostaja neomajna, vendar zaradi vedno novih življenjskih okoliščin znova in znova prelagata dokončno sklenitev njune zveze. Ko nanju začnejo pritiskati neučakani starši, se pod pritiskom zlomita in zdi se, da bo predolga zaroka uničila njuno ljubezen ...

♥ Sladka ljubezen

Drew je v srcu razpet med gradnjo hiš in novo priložnostjo za ljubezen. Potem ko podeduje veliko posestvo, obišče majhno mesto z načrti za začetek gradnje na parcelah, ki bi potekale naravnost skozenj. Vendar se zaljubi v Kate, lastnico slaščičarne iz majhnega mesta, na katero bi neposredno vplivala gradnja. Drew je razdvojen med željami svoje družine in priložnostjo za ljubezen.

♥ Večno v mojem srcu

Dva najdeta ljubezen na Irskem, vendar ju uresničevanje sanj oziroma življenjskih ciljev loči. Pet let pozneje se ponovno združita in ženska se mora odločiti, kam sodi njeno srce ...

Izbor podobnih romantičnih filmov je res velik, zato ne boš imela težav med njimi najti pravega za vaju, sploh če si uporabnica Telemachovih fiksnih storitev, ki ti brez doplačila zagotavljajo tudi EON Video klub. Ta pred kratkim nadgrajena platforma s filmi in serijami ti prinaša najboljšo izkušnjo gledanja in najboljši filmski večer, ponuja pa tudi res enostaven dostop do tvojih najljubših filmov in oddaj.

Izbor pa bo s Telemachovim EON Video klubom še lažji, saj ti glede na tvoje želje in ogledano priporoča najbolj priljubljene vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja. Z novo možnostjo prenosa vsebin ti omogoča tudi, da najljubše serije in filme preneseš na svojo mobilno napravo ter v vrhunski zabavi uživaš brez povezave kjerkoli in kadarkoli.

Smo te prepričale? Ne čakaj več, povabi ga na romantično obarvan filmski večer in še poglobi vajino zvezo!

Projekt podpirajo: