VIDEO: Hudjobovke so na lastni koži izkusile, da hitri internet pomeni pridobiti čas za zabavo!

Potem ko so Hudjobovke učinkovito in hitro opravile svoje delo v pisarni, med katerim so si privoščile tudi glasbeno kuliso (beri poslušanje njihovih najljubših komadov), so imele čas ob zdravem prigrizku noro uživati v gledanju zabavnih videov. 🤩

VIDEO: Hudjobovke so na lastni koži izkusile, da hitri internet pomeni pridobiti čas za zabavo! Hud Job
24. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Megi, Kaja in Julija, ki pod okriljem projekta Hud job kot pripravnice ustvarjajo in soustvarjajo idejne zasnove za pripravo vsebin za Cosmopolitan, cosmopolitan.si, YouTube kanal Cosmopolitan in Instagram Cosmopolitan, morajo biti pri svojem delu tako učinkovite in ustvarjalne kot tudi hitre. Vsi pa vemo, da je hitrost v sodobnem svetu odvisna tudi od tehnologije oz. naprav, s katerimi neizogibno delamo. 

Dekleta si za vzdušje med delom pogosto zavrtijo tudi svoje najljubše komade, predvsem pa za dobro razpoloženje poskrbijo njihova medsebojna pomoč, viharjenje možgančkov med iskanjem rešitev in idej ter misel na to, da si bodo po delu lahko privoščile tudi zabavo.

Tokrat so Hudjobovke zato preizkušale TIDAL, ki jim je glede na vse povedano lahko v kar največjo pomoč pri delu. In pri zabavi, seveda! 😀

Za najboljši vpogled v njihovo atmosfero in to, kako so bile zadovoljne s testiranjem, pa si seveda oglej kar tale VIDEO.

Dejstva, ki so jih na lastni koži spoznale Hudjobovke:

• TIDAL, vodilna globalna storitev pretočne glasbe in zabave, je na voljo vsem Telemachovim uporabnikom.

• Telemachovi fiksni paketi EON postajajo najhitrejši na slovenskem trgu.

• Na podlagi meritev aplikacije Ookla Speedtest® je uradno potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi. Za obstoječe uporabnike so ponovno nadgradili pakete VEČ, zdaj tudi paket ŠE VEČ vključuje neomejen prenos mobilnih podatkov.

Projekt podpirajo: