Aktualno Promocijsko sporočilo

Poskrbi, da boš tudi mobilna imela najhitrejši internet

20. 5. 2022
Poskrbi, da boš tudi mobilna imela najhitrejši internet (foto: Profimedia)
Profimedia

Pravijo, da se danes čas meri samo še v sekundah. Stvari okoli nas se odvijajo tako hitro, da ga lahko dohajamo le s popolno vpetostjo v ponujene informacijske kanale. In ker ni nič bolj frustrirajočega kot trenutki, ko se na telefonu spletne vsebine nalagajo počasi in nerodno, medtem ko ti izgubljaš te dragocene sekunde, smo poiskali, kdo v novi 5G-generaciji ponuja najhitrejši internet. 

Z dosežkom najhitrejšega 5G-omrežja se lahko pohvalijo pri podjetju Telemach. Na pogladi meritev uporabnikov s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest se je uradno potrdilo, da se je horizont internetne hitrosti pri Telemachu spet premaknil še malce dlje, mi pa smo s tem pridobili impresivno odzivnost na mobilnem omrežju. 

Gledanje filmov v visoki ločljivosti na novem mobilnem telefonu? Ni problema. Video na YouTubu z inštrukcijami za joga vadbo v naravi? Itak! Pa glasba kjerkoli, brez omejitev, ker danes mobilnost ni več ovira, temveč prednost. 

Telemach

Ko se priklopiš na domači internet, pa lahko za največje hitrosti ponovno staviš na Telemach. Tudi njihovo fiksno omrežje v Sloveniji je prejelo nagrado Speedtest, tako da si lahko enostavno zagotoviš najhitrejši internet kjerkoli v Sloveniji – doma ali na terenu. 

»Nagrade Speedtest, ki jih podeljuje podjetje Ookla, so namenjene telekomunikacijskim operaterjem, ki zagotavljajo izjemne zmogljivosti internetnih povezav in pokritost trga. Zato podjetju Telemach z veseljem podeljujemo nagradi za najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji,« je povedal Doug Suttles, izvršni direktor podjetja Ookla®.

Vodilna aplikacija za merjenje hitrosti Speedtest® se ponaša z neodvisno in natančno metodo, ki je sčasoma postala svetovni zlati standard za to industrijo in temelji na podatkih, pridobljenih s pomočjo več kot 10 milijonov uporabniških testov na dan.