2021 Promocijsko sporočilo

UPS! Vajin zmenek ne gre po planu? TAKOLE ga boš rešila (preverjeno!)

23. 6. 2021
UPS! Vajin zmenek ne gre po planu? TAKOLE ga boš rešila (preverjeno!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Dobra glasba je najboljša sopotnica, pa naj bo to na izletu, ženskem večeru ali pa na zmenku. HudJobovke smo med našim 3-mesečnim pripravništvom med drugim odkrile tudi, kje lahko najdemo odlično glasbo, ki nas bo spremljala na vsakem koraku.

Gre za aplikacijo TIDAL, ki ti zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka tvojih najljubših pesmi, ki jih lahko poslušaš kjerkoli. Ja, tudi tam, kjer ni povezave. V svojem ritmu si boš lahko tudi na tvojem poletnem oddihu privoščila poslušanje glasbe, četudi boš odklopljena od preostalega sveta. Izbiraš lahko med več kot 70 milijoni skladb in ekskluzivnih izdaj in čisto po svojem okusu sestavljaš sezname predvajanj, ki bodo dodali piko na i tvojemu receptu za poletje v ritmu dobrih vibracij.

Iščete s prijateljicami idejo, kako preživeti poletni večer?

Priredite lahko koncertni večer! Na aplikaciji TIDAL si lahko ogledate preko 250.000 glasbenih videov, intervjujev, ekskluzivnih prenosov koncertov in dogodkov v živo. Čarobnost poletnih večerov in vrhunska kakovost zvoka bosta poskrbela za razvajanje v stilu.

Prišepnemo ti še en nasvet:

Si že kdaj pristala na zmenku, kjer je zavladala tista neprijetna tišina? Ustvari si seznam predvajanja za primere, ko želiš namesto neprijetnega vzdušja pričarati romantični ambient in se popolnoma predati glasbi in hudemu tipčku zraven tebe. Dobra glasba je res najboljša rešiteljica iz vsake zagate.

Poglej si video in se prepričaj!

Projekt podpirajo: