Če imaš rada izzive, je TO poklic zate (stavimo, da ga še ne poznaš!)

Hudjobovke se zavedamo, kako pomembno je imeti službo, v katero se vsako jutro odpraviš z nasmehom. Pri Zavarovalnici Triglav smo odkrile poklic, za katerega smo prepričane, da nanj sama nisi niti pomislila.

Če imaš rada izzive, je TO poklic zate (stavimo, da ga še ne poznaš!) Profimedia
23. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

V okviru projekta Hud Job se nam dogaja velikooo! V preteklih treh mesecih smo ustvarjale članke, video vsebine in fotografije, pridobile ogromno znanja ter novih poznanstev. Ob tem ne gre zanemariti podpornika projekta, s katerim smo združile moči, ustvarjale zanimive vsebine in se naučile veliko novega. Pri Zavarovalnici Triglav so nam v sklopu enega izmed izzivov predstavili poklic cenilca škod.

Ti na prvi pogled delo zveni dolgočasno? Beri dalje …

Verjemi, tudi me smo bile sprva takšnega mnenja, a smo hitro spoznale, da smo se pošteno zmotile. Poklic je izjemno dinamičen in zanimiv, saj zajema delo v pisarni IN na terenu, vsak dan se dogaja nekaj novega, ob tem pa tudi spoznavaš številne nove obraze.

Mimogrede, všeč nam je tudi, da pri Zavarovalnici Triglav dajejo ogromno priložnosti mladim: ob zaposlitvi vsak dobi svojega mentorja, poleg tega pa te čaka še nemalo dodatnih izobraževanj, izmenjav ter možnosti napredovanja.

Poklic je primeren zate, če:

Imaš rada izzive, delo z ljudmi, si prilagodljiva, radovedna in natančna. Se prepoznaš v opisu? Morda pa je ravno cenilka škod tvoj novi sanjski poklic!

Zate smo pripravile tudi video, v katerem prikažemo delčke dolžnosti, ki bi jih kot cenilka škode opravljala:

Projekt podpirajo: