VIDEO: Kaj imajo skupnega beljakovinske kroglice in najbolj medena trgovina v Ljubljani?

21. 6. 2018
VIDEO: Kaj imajo skupnega beljakovinske kroglice in najbolj medena trgovina v Ljubljani?

Hudjob punce smo pred kratkim obiskale Medexovo prodajalno na Miklošičevi cesti v Ljubljani, kjer smo mimoidočim predstavljale inovacijo v svetu prigrizkov. Imele smo se fino, poglej zakaj!

HUD VIDEO, ki ga moraš pogledati:

V sklopu najbolj okusnega izziva letošnje sezone Hudjoba, smo mimoidoče seznanile z nadvse inovativnim in zdravim izdelkom - Medexovimi beljakovinskimi kroglicami, ki imajo visoko vsebnost beljakovin, so vir prehranskih vlaknin in seveda prispevajo k ohranjanju zdravih kosti ter vzdrževanju mišične mase.

Našo izkušnjo je s kamero pridno beležil Danijel, me pa smo se med izzivom nadvse zabavale in polne energije predstavljale novost na trgu.

Spoznale smo kar nekaj zanimivih ljudi, ki so z veseljem preizkusili inovativno novost na slovenskem trgu zdravih prigrizkov.

Pred Medexovo prodajalno smo marsikoga razveselile z beljakovinskimi kroglicami (mimogrede, ljudje so bili navdušeni nad okusnostjo!) – tako v okusu mlečne čokolade kot v okusu bele čokolade (oziroma vanilije). Po preizkušanju, pa je kar nekaj ljudi vstopilo v prodajalno in si ogledalo še druge izdelke iz Medexove ponudbe.

Za nameček nas je med izzivom prijetno razveselil mladiček madžarske vižle, ki sliši na ime Merkur. Čeprav sam ni smel degustirati beljakovinskih kroglic, jih je z navdušenjem poskusila njegova lastnica.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: