Polona Brajkovec Promocijsko sporočilo

Kaj obleči, če se poleti zelo znojiš? TO!

30. 5. 2018

Poletje je pred vrati, kar pomeni, da se s svetlobno hitrostjo približujejo tudi vedno višje temperature. Verjamem, da poletno znojenje močno moti tudi tebe, zato spodaj preveri odlične modne kose za vroče poletje!


Pri izbiri oblačil ti bo tokrat na pomoč priskočil s.Oliver z najnovejšo kolekcijo lanenih oblačil, ki bodo popestrila tvojo poletno garderobo.

Čeprav so bombažna oblačila odlično videti v vseh letnih časih, za visoke temperature in znojenje morda vseeno niso najboljša rešitev - čeprav imaš občutek, da nosiš zelo lahkotne materiale.

Letos se lahko izogneš znojenju in izbereš lan! Tu sta dva namiga, kako ga lahko nosiš kot 'it dekleta':

Lan znoj vsrka vase, hkrati pa se ne prilepi na kožo, temveč s pomočjo vmesnega prostora med kožo in samim oblačilom ustvarja prijetno hladen občutek. Lahkotna oblekica pa prav tako pride poleti vedno prav!

Če imaš raje hlače, potem se lahko lotiš kultnega poletnega videza v belem. Belo laneno srajico kombiniraj z belimi hlačami in gladiatorkami. Preprosto, elegantno in lahkotno. Je lahko sploh še boljše?

Več modnega navdiha najdeš v zgornji galeriji! 

Kaj lan sploh je?

Lan je kulturna rastlina rodu Linum, ki se uporablja predvsem za izdelavo lanenega olja in seveda oblačil. V primerjavi z bombažem ga gojijo predvsem v hladnejših podnebjih, poleg tega pa je močno odporen na najrazličnejše insekte in sušo.

s.Oliver ti ponuja rešitev!

s.Oliverju je v novi kolekciji uspelo združiti preproste poletne (a nadvse modne) oblekice kot tudi šik kose, ki jih boš to poletje brez slabe vesti nosila tudi v službo.

Fotografije: Promocijski material s.Oliver

Projekt podpirajo: