Hana Trošt Promocijsko sporočilo

Vsak dan nekaj novega

8. 5. 2018
Vsak dan nekaj novega

Ljubljena Ljubljana zaradi svoje majhnosti malokrat resnično preseneti. Tokrat pa ji je res uspelo.

#Hudjobovke smo se dober mesec nazaj z občudovanjem v očeh razgledovale po njeni novi pridobitvi - Triglav Labu.

Za tiste, ki ga še ne poznate - Triglav Lab je digitalni center, ki je svoja vrata odprl marca 2018, z namenom digitaliziranja čim širše populacije – z namenom približati digitalne storitve Zavarovalnice Triglav širši javnosti. Omogoča inovativno raziskovanje 3D sveta in še več nepozabnih dogodivščin. V njem se organizira tudi veliko zanimivih delavnic in predavanj, ki ozaveščajo ljudi o varni vožnji.

Našo ekipo je prepričal že s prvim obiskom in takoj smo se odločile, da bomo svetel prostor z udobnimi sedeži uporabile za prvi (ne)uradni sestanek hudjobovk.

Naslednji dan pa smo preživele na tiskovni konferenci v družbi Ceneta Prevca in ekipe gasilcev, ki so navzočim predstavili igrano akcijo reševanja oz. rezanja ponesrečenca iz vozila - Ceneta, ki je doživel prometno nesrečo.

Z akcijo Triglav na portalu Vse bo v redu spodbuja mlade in mlade po duši k bolj pazljivi ter predvsem varni vožnji. Z njo stremi k temu, da bi bilo tovrstnih izkušenj, skozi kakršno je šel Cene, čim manj. Osebne izpovedi gasilcev in Cenetova pripoved o izkušnji dosežejo prav to.

Video akcije reševanja na terenu si poglej TUKAJ:

Pa še namig:

Pred Triglav Labom lahko najdeš klopco, kjer si lahko brezplačno napolniš baterijo na telefonu.

Hudo, a ne?

Projekt podpirajo: