Hana Trošt Promocijsko sporočilo

TOP 4 stajlingi, ki jih ta teden potrebuješ v omari

24. 5. 2018
TOP 4 stajlingi, ki jih ta teden potrebuješ v omari (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Poletje se bliža in z njim tudi nove dogodivščine. Da boš lažje izbrala svoje stajlinge za različne priložnosti, ti predstavljamo top 4 ideje, ki jih lahko še ta teden vključiš v svojo omaro.

Kaj obleči, ko:

1. Greš v službo

Udobje in šik gresta z roko v roki kot najboljši prijateljici. Divje življenje sodobnih deklet dovoljuje umik od klasičnih kostimov in omogoča, da se urbana punca po delovnem okolju sprehodi v udobnih kosih, a s prefinjenim preobratom. Črnim kavbojkam dodaj črtasto srajco in udobne superge. Voilá, naj bo pisarna tvoja modna pista, kjer ti narekuješ modna pravila.

Namig: Videzu dodaj srebrn nahrbtnik, ki bo vdihnil poseben čar in ti pustil proste roke, da se boš lahko med napornim delavnikom oborožila tudi s skodelico najljubše kave.

Cosmo bejba in blogerka Meribi (preveri njen Instagram profil) nosi:

Srajca, s.Oliver (59,99 €)
Hlače, s.Oliver (79,99 €)
Superge, s.Oliver (49,95 €)
Nahrbtnik, s.Oliver (24,99 €)

2. Greš na zabavo

Oblekice že dolgo niso več obvezna uniforma za večerne pustolovščine. Vse več deklet za obisk zabav raje izbere videz skrivnostne femme fatale, ki kljub vsemu več prikriva kot razkriva. Nežno padajoče črne hlače kombiniraj s prozorno majčko, vse to pa zapelji z roza jakno, ki bo modni opravi dodala romantičen pridih. Ne pozabi dodati še srebrne torbice, v katero boš lahko pospravila svoj najljubši odtenek šminke.

Namig: Celotnemu videzu dodaj črne petke, ki naj ne bodo preveč visoke. Saj veš, kaj pravijo, od višine se zvrti.

Cosmo bejba in blogerka Meribi nosi:

Jakna, s.Oliver (79,99 €)
Majica, s.Oliver (XX)
Hlače, s.Oliver (79,99 €)
Salonarji, s.Oliver (49,95 €)
Torbica, s.Oliver (39,99 €)

3. Greš na poroko

Elegantno krojena obleka s sijočim barvnim vzorcem je najljubša sestrična male črne oblekice in je eden ključnih kosov omare vsake modne poznavalke. Klasična oblika obleke, izpod katere spogledljivo pokukajo kolena, ima namreč dvojno misijo: ustvari šik videz in omogoča dovolj gibanja, da lahko ob svoji prijateljici plešeš do zgodnjih jutranjih ur. A vseeno misli tudi na svoje noge in izberi čeveljce z nizkimi petami.

Namig: Ne pozabi le glavnega pravila: bela barva je prepovedana in rezervirana za nevesto.

Cosmo bejba in blogerka Meribi nosi:

Obleka, s.Oliver (149,99 €)
Torbica, s.Oliver (XX)
Salonarji, s.Oliver (49,95 €)

4. Greš na potep po mestu

Če želiš z malo truda privlačiti vse poglede na ulici, je ta videz kot naročen zate. Udobne kavbojke nadgradi s prosojno črno majico s cvetličnim motivom. Za piko na i dodaj torbico z srebrnim leskom. Verjemi, da bo kombinacija nizala en uspeh za drugim.

Namig: Da pozornosti ne boš preusmerila k nogam, si nadeni balerinke nežne barve iz kakovostnih materialov in tako ustvari super ležeren videz.

Cosmo bejba in blogerka Meribi nosi:

Majica, s.Oliver (XX)
Džins hlače, s.Oliver (59,95 €)
Balerinke, s.Oliver (59,95 €)
Torbica, s.Oliver (39,99 €)

Kako sestaviš vse te videze? Odgovor na to vprašanje najdeš v trgovinah s.Oliver.

Projekt podpirajo: