Prvi izzivi, prvi sponzorji in obisk S.Oliver

24. 4. 2017

Hudjobovke smo opravile prvih nekaj izzivov, spoznale naše sponzorje, pred kratkim pa smo se ustavile tudi v trgovini s.Oliver.

Nova številka Cosmopolitana pride na police že v nekaj dnevih, tako da smo bile hudjobovke v teh tednih polno zaposlene. Spoznale smo naše sponzorje in dobile izzive, ki jih bomo zanje opravljale. Če te zanima več, pa le skoči po novo številko Cosmota. No, eden izmed naših sponzorjev pa je tudi s.Oliver.

Na lep sončen petek smo se punce nabasale v avto, odpeljale v Citypark in navdušeno zakorakale v S.Oliver, kjer nas je čakal naš prvi izziv. Nakupovanje in selfieji? Ja, prosim!

s.Oliver selfie!

Sprejete smo bile odprtih rok, dobile pa smo tudi super darilca. Slišale smo nekaj o trgovini s.Oliver (si vedela, da je eno njihovih kolekcij oblikoval Robin Schulz?), njeni zgodovini, nazadnje pa smo seveda še obrnile trgovino, sprobale vse, kar nam je bilo všeč, in se ob tem noro zabavale.

Darilca, ki smo jih dobile, so bila S.Oliver majčka in torba. Majčka izgleda takole:

s.Oliver majčka

Vsaka od nas ima svoj poseben stil, zato smo se odločile vsaka pokazati svoj stil in majčko poskusiti vključiti v naš vsakodnevni outfit. Moj stil vključuje veliko usnja in črne barve, včasih izzivalno, včasih pa bolj udobno s fantovimi pulovri in najljubšimi kavbojkami, vedno pa "po svoje". Za ta styling pa sem se odločila za kombinacijo, primerno aprilskemu vremenu (ki se ne more odločiti, če naj bo tropsko ali sibirsko) - vojaške škornje, mini krilo in klasično usnjeno jakno.

s.Oliver styling

Ker ne morem iz svoje kože, sem seveda dodala še bleščečo manikiro v S.Oliver barvah. Laki, ki sem jih uporabila, so China Glaze – Ruby Pumps, ter Orly – White Out in Bus Stop Crimson. Tukaj lahko prebereš še nekaj mojih nasvetov za lepe nohte!

Nohti v s.Oliver barvah

Zdaj pa le preveri še, kako so s.Oliver majčko v svoj stil vključile še ostale hudjobovke - Urša, Ajda in Tamara!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: