Naši Hud Job dogodivščini se je pridružil še nekdo - pokukaj, kdo!

25. 4. 2017
Naši Hud Job dogodivščini se je pridružil še nekdo - pokukaj, kdo! (foto: Urša Satler)
Urša Satler

Zadnje dni se je po uredništvu Adria Medie šušljalo, da se nam bo pridružil še nekdo. »Ali bo, ali ne bo?«, smo se spraševale vse do zadnjega dneva. Bo! Tako smo se danes Hudjobovke zbrale na sestanku in zabeležile vse potrebne informacije. Lahko vam z veseljem sporočimo, da se naši Hud job dogodivščini pridružuje nov pokrovitelj (ki ga zagotovo že poznaš) – Dana!

Dana je v prvi vrsti poznana po svoji svoji odlični vodi, izvrstne pa so tudi njihove gazirane pijače, sokovi, sadni sirupi in alkoholne pijače. Njihova voda je že več kot 10 let ena izmed najbolj prepoznavnih naravnih mineralnih vod v Sloveniji, podjetje pa deluje že kar 65 let. V Mirni, kjer so vodne vrtine, pa vsako sekundo izčrpajo kar 10 litrov vode Dana! Več o vodi lahko prebereš še tukaj.

Pa sploh vemo, kaj je razlika med izvirsko, mineralno, namizno in naravno vodo? Ali katere minerale vsebuje voda v plastenki? To je eno izmed mnogih vprašanj, na katere bomo poskušale odgovoriti Hudjobovke. Obiskale bomo namreč sedež Dane v Mirni in ti povedale, kaj se tam dogaja in kako izgleda proces polnjenja vode. Pripravljamo pa tudi ostala presenečenja, zato le spremljaj naš projekt!

Preberi tudi, kakšne terapevtske učinke ima voda: https://www.cosmopolitan.si/zdravje/terapevtska-moc-vode/

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ

Projekt podpirajo: