Kako izbrati pravilno barvo modrčka za vsako priložnost?

30. 5. 2017

Pred kratim smo Hudjobovke obiskale Liscino trgovino, kjer smo izvedele vse »insajderske« nasvete za izbiro modrčka. Na policah je že novi Cosmopolitan, kjer si lahko ogledaš celoten proces. Kot grafičnooblikovalski del ekipe pa bi rada predstavila še, kako vpliva na izbiro modrčka barva le-tega in katerega izbrati za vsako priložnost.

Vsi vemo, da barve lahko stajling naredijo super ali pa tudi malo manj super. Vsaka barva ima tudi določene lastnosti in učinke na človekovo psiho. Si vedela, da nekatere barve lahko celo povečajo tvojo lakoto ali zvišujejo srčni utrip? Zato le preberi, kako nate vpliva barva modrčka, ki ga imaš v omari.

1. Kožna barva

Kožna oz. bež barva je umirjena, zemeljska barva, ki je nevtralna, pomirjujoča. Bež modrček izberi, ko nočeš, da se barva vidi skozi tvojo majico. Bela barva namreč bolj izstopa, kot kožni odtenki, saj se ti zlijejo s kožo in so manj vidni.

Priporočam Liscin modrček s penasto oblikovano košarico »Blossom.« Najdeš ga tukaj.

Lisca modrček

2. Bela barva

Bela barva pomeni svetlobo, nedolžnost, čistost. Beli modrček izberi, ko se boš tako tudi želela počutiti. Bela ti bo dala občutek umirjenosti, čistosti in elegance. Zagotovo pa ga ne nosi pod belo ali prozorno majico, saj bo še bolj izstopal kot modrček kožne barve.

Moj najljubši je Liscin modrček triangel s penasto oblikovano košarico brez opore »Sweet bloom.« Nahaja se tukaj.

Lisca modrček

3. Črna barva

Črna je elegantna barva, ki pomeni moč, formalnost, eleganco, skrivnostnost. Črni modrček izberi za formalne dogodke ali če želiš izgledati elegantno. Tudi s prozorno majico se ga da kombinirati, pa čeprav se malce »vidi skozi,« saj tudi tak videz še vedno izgleda dovolj elegantno.

Eleganten črn modrček je Liscin modrček s penasto oblikovano košarico »Divine.« Če ti je všeč, klikni tukaj.

4. Rdeča barva

Rdeča je barva ljubezni. Sporoča energijo, strast, ljubezen. Zvišuje krvni pritisk in nase kliče pozornost. Blizu rdeči pa je tudi roza, ki doda še kanček nedolžnosti. Zato priporočam rdeč ali roza modrček, ko želiš svojo boljšo polovico očarati in ji sporočiti, da jo imaš rada.

Za strastne noči izberi Liscin modrček z oporo »Zanna.« Če ga želiš, klikni tukaj.

Lisca modrček

5. Ostale barve in vzorci

Če želiš biti drzna, izberi kakšno drugo barvo ali vzorček. Rumena pomeni srečo, zelena rast in harmonijo, modra globino in stabilnost, vijolična kraljevskost in luksuz, oranžna pa kreativnost in uspeh. Izberi barvo modrčka glede na svoje počutje, pa ne moreš zgrešiti. Včasih tudi barvna naramnica, ki kuka izza majice, doda pridih barve k tvojemu stajlingu.  

Če imaš rada modro barvo, izberi Liscin modrček s penasto oblikovano košarico »Zarah.« Oglej si ga tukaj.

Lisca modrček

 Tako, ko imaš izbrano barvo, pa pokukaj na tale članek, kjer Hudjobovka Urša razloži še, kako izbrati pravo obliko modrčka:

https://www.cosmopolitan.si/hudjob/2017/ursa-satler/kako-izbrati-pravega/

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"

Projekt podpirajo: