Top 3 prihajajoči trendi poletne sezone 2017! (+ kako jih nositi)

3. 5. 2017

Letošnje poletje boš zasijala v roza barvi, bralettih ter prosojnih tkaninah!

Po ulicah plapolajo lahkotna krila, namesto radia poslušamo ptičje petje, tipkovnice pa udarjajo še hitreje, saj svežih idej ne manjka. Vseeno pa so naše misli že zasanjano v poletju, zato sem pobrskala za 3 modnimi trendi, ki bodo to poletje preplavili ulice modnih prestolnic! Pripravljene?

1.     Roza dekle

Letošnje poletje bo prevladovala barva, ki je kot stereotip pogosto veljala za punčkasto barvo, zadnja leta pa dobiva pridih ženske moči in odločnosti. Odtenek rožnate fuksije smo lahko opazili na modnih brveh pri oblikovalcih kot so Celine, Valentino in Topshop, prav tako pa na roza barvo prisegajo številne zvezdnice. Predlagamo, da se odločite za lahkoten trenč v rožnati barvi, kombinirate pa ga lahko z klasičnimi sivimi ali belimi odtenki.

2.     Modrček ali top? Bralette!

Zagotovo najbolj izviren trend letošnjega poletja, brallete, pri naših babicah ne bi požel pretiranega navdušenja. Gre namreč za drzen trend, ki je mešanica nedrčka ter crop topa, razkrije pa veliko kože. Najpogosteje ga bomo videli v različici z naramnicami in našitki ter širokimi hlačami. Najbolj Cosmo kombinacija pa sta zagotovo visoko krilo ter bralette!

3.     Pod prosojno tančico

Prosojne tkanine nas bodo ob visokih temperaturah hladile in našemu stilu dobesedno dodale piko na i, saj so zopet modne pikčaste, prosojne tkanine.

Spremljale nas bodo povsod, tako na damskih krilih kot bluzah, videli pa jih bomo celo na hlačnicah. Po vzoru Parižank lahko prosojen trend dopolnjujete z minimalističnimi barvami, vsekakor pa odsvetujemo potiske. Manjka nam le še sladoled!

Za prehod v poletje smo torej pripravljene, za več modnih nasvetov pa še naprej spremljaj Cosmopolitanovo spletno stran. Kateri poletni trend pa bo zavzel tvojo omaro?

Priporočamo ti tudi naslednje članke:

https://www.cosmopolitan.si/moda/te-cevlje-zeli-imeti-vsaka-trendseterka-izves-kje-kupiti-cenejse-podobne/ 

https://www.cosmopolitan.si/moda/moda-pomlad-2017-6-cudovitih-pomladnih-videzov-iryne-osypenko-nemec/

https://www.cosmopolitan.si/moda/to-je-obleka-ki-pristoji-vsem-postavam-in-ki-jo-zvezdnice-obozujejo/

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt podpirajo: