Kaj je skrivnost hudjobovcev?

28. 4. 2016
Kaj je skrivnost hudjobovcev? (foto: Lana Thaler Oblak)
Lana Thaler Oblak

Hudjobovci smo obiskali še enega sponzorja - Medex. Tokrat ni bilo govora o čebelicah in medu, temveč smo se osredotočili na njihov novi produkt - Gurana natural energy. Če sem čisto iskrena, sem sama velika ljubiteljica kave in mnenja, da je nič ne more nadomestiti. Vendar sem se, priznam, zmotila ...

Ob prihodu v Medex so me najprej očarali njihovi plakati v skupnih prostorih, kjer so kraljevale mojstrovine Mikija Mustra. Njegova čebelica, njegovi plakati ... Sem njegova velika oboževalka in lahko sem rekla samo 'uau!'. Nato je sledil sestanek v sejni sobi, kjer so mojo pozornost zmotile njihove stare vintage posode za med - sem namreč tudi velika ljubiteljica vintage krame. Še en 'uau'.

čebelica Mikija Mustra

Oh ja, in potem naše obveznosti. Govorili so o svojem produktu - Guarana natural energy. Zanimiva steklenička, ki spominja na epruvetko in vsebuje (kot pravijo) približno dve in pol skodelici kave. Prednost? V krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše. Ja, ja. Bla, bla, bla. 

Guarana natural energy

No, pa moram priznati, da sem se zmotila. Guarana, oprosti, ker sem te podcenjevala! Hudjobovci smo iz Medexa domov odnesli celo vrečko teh malih stekleničk. "Itak nam bodo prišle prav," smo si mislili, "kave včasih zmanjka." Neprespane noči in posledično pomanjkanje koncentracije so v času vseh "hudih projektov" postali naš vsakdan.


Zadnji teden me je Guarana natural energy dobesedno rešila! Zjutraj grafično oblikovanje na firmi, vmes kakšen sestanek pa spet nazaj na firmo, popoldne sestanek s hudjobovci in brainstormanje o projektih, zvečer na neki dogodek, po tem pa še pisanje bloga. Učinek Guarane sem opazila šele, ko sem se ob enajstih zvečer zavedla, da se še vedno lahko koncentriram in da mi - tako kot ponavadi - ne plešejo črke po ekranu! Tako da, Medex, hvala za rešitev!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja

Projekt so podprli: