Hudjobovci za S'Oliver združili moči s svojimi prijatelji!

26. 4. 2016
Hudjobovci za S'Oliver združili moči s svojimi prijatelji! (foto: Marko Repše)
Marko Repše

Hudjobovci smo dobili nalogo, da moramo izbrati in pofotkati pet moških in pet ženskih stajlingov za blagovno znamko S'Oliver.  V življenju sem se že neštetokrat znašla v situaciji, ko sem potrebovala pomoč prijateljev. Npr. tisti dan, ko je moja mačka splezala na visoko stoletno akacijo pred našo hišo. In takrat, ko sem se usedla na napačen vlak. Zgodilo se je, da sem zapravila denar za trajekt in nisem mogla domov. Pa takrat, ko sem imela strto srce. Tisto poletje, ko sem se brez prebite pare znašla sredi Firenc. In tokrat, ko smo potrebovali ekipo za modno slikanje za S'Oliver.

Za mene osebno zaenkrat najljubši Hud projekt. Seveda, katera punca pa ne teka z veseljem po trgovini z oblačili? Obilo zabave ob izbiri in pomerjanju stajlingov, še več smeha na snemanju samem.

Hudi pripravniki in naši prijatelji

Hvala super punci Maji Železnik, ki je bila naš make-up artist in naša "čuvajka baze" v Tivoliju.

Maja Železnik

Hvala Juriju Kesserju, ki je poskrbel za frizure naših modelov.

Jure Kesser

In seveda hvala našima modeloma Tini Mentol in Milošu Maru, ki sta pomagala s svojimi idejami in za nas pridno pozirala pred Markotovim objektivom.

Tina Mentol

Tina Mentol in Miloš Mar

Da si ogledaš izbrane fotografije in izglasuješ super hudo ceno za svoj najljubši stajling, sledi povezavi.

Oglej si naše izbrane fotografije in si izglasuj svoj najljubši moški ali ženski stajling. Namreč zmagovalna stajlinga z največ glasovi bosta na voljo v s.Oliverjevih trgovinah po hudo dobri ceni. Glasuj do 10. maja!

Skromen zapis Lane Thaler Oblak - sem pripravnica v okviru projekta Hud Job. Moje objave (in ostalih štirih pripravnikov) lahko spremljaš na spletni strani Hud job.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord

Projekt so podprli: