VIDEO: Pripravniki uspešno končali projekt Hud job 2016

8. 7. 2016
VIDEO: Pripravniki uspešno končali projekt Hud job 2016 (foto: Goran Anthley)
Goran Anthley

Štirje pripravniki smo uspešno zaključili naše pripravništvo v založniški hiši Adria Media Ljubljana in se zahvalili vsem, ki so nam ga omogočili. 

Hud Job pripravniki: Lana Thaler Oblak, Nina Vidrih, Ana Vehovar in Marko Repše smo v četrtek, 30. 6., v Kinu Bežigrad zaključili naše dogodivščine v okviru projekta Hud job #3. Pripravili smo "hud job" kokice, zavrteli film in se zahvalili sponzorjem, ki so nam omogočili dragocene delovne izkušnje. Kot celoten kvartet se strinjamo, da so bili trije meseci dela na različnih uredništvih maksimalno pestri in delavni. Hkrati pa smo se tudi zabavali, zakar so poskrbeli naši sponzorji. 

Hud job pripravniki s predstavniki sponzorjev.

S.Oliver je poskrbel, da smo bili lepo oblečeni, Medex z Guarano Natural Energy, da smo lahko preživeli dinamičen tempo in kakšno neprespano delovno noč, Pekarna Grosuplje nas je nahranila s hlebcem Skorjavca piringa, Fresh Petrol s smoothiji, sendviči in rogljički. Ni potrebno poudarjati, kako smo se razveselili vikend oddiha v Hotelu Mirna, ki ga je omogočil LifeClass, Autocommerce pa je s Smart vozili ForFour in ForTwo poskrbel za našo mobilnost. Zavarovalnica Triglav je z aplikacijo Drajv dodala piko na "i", da smo bili varni med vožnjo. Vse se je povezalo v popolno celoto, mi pa nabrali izkušnje, ki smo jih potrebovali, da lahko lažje uresničimo svoje sanje. 

Hudjobovci Ana, Marko, Nina in Lana z darili za uspešno izvedeno pripravništvo. 

Predstavnice sponzorjev: Maja Mroša, Pekarna Grosuplje, Mirjana Šoškič (Adria Media), Nataša Tomšič, Medex, Katja Puh, S. Oliver in Zora Peruško (Adria Media) so uživale na zaključnem dogodku v Kinu Bežigrad.

Hudjobovci vsem mladim sporočamo, naj maksimalno izkoristijo priložnosti, ki so jim dane, naj ne obupujejo, če so želje in cilji, je vse mogoče, zato V AKCIJO! 

Hud job 3 zaključek

Projekt so podprli: