Zastonj izlet na morje

15. 7. 2015
Uživancija na obali

Ja, prav si slišala! Bencin že dolgo časa ni surovina, prijazna našim denarnicam zato smo se pripravniki HudJob #2 projekta na morje podali kar z elektičnim avtomobilom Renault Zoe. 

Nad našim novim prevoznim sredstvom smo bili nadvse navdušeni. V jutranjih urah smo prevzeli našo "Zofko" (Renault Zoe) in se podali na 120km dolgo pot do Portoroža. Ob poti smo si seveda privoščili tudi skodelico kave, radio pa je postajal vedno glasnejši. Volan smo zaupale našemu Nejcu, ki je se je odlično odrezal. Kaj pa nas je pri avtu poleg udobne vožnje še navdušilo?

  • Vedno v središču pozornosti. Lahko si prepričana, da se bodo za simpatično Zoe vedno obračale glave, k nam pa je med potjo pristopilo tudi nekaj gospodov, ki jih je elekrični avto povsem navdušil. 

ZOE

  • Konec hrupne vožnje! Renault Zoe med vožnjo ne povzroča hrupa in brnenja kot to počno ostali avtomobili. Velika prednost tega pa je tudi ta, da se boš v zgodnjih jutranjih urah lahko neslišno pripeljala domov.. brez da bi starši ali sosedje kaj posumili. 
  • Brezplačno do morja in nazaj. Polnjenje električnih avtomobilov je povsem brezplačno, tako smo se lahko odpravili na izlet v Koper, ne da bi se obremenjevali s stroški goriva. Avtomobil smo kar čez noč napolnili v hotelski garaži.. dovolj pa je že kratko polnjenje in Zoe je pripravljena na nove izzive. 
  • Dovolj prostora za celotno ekipo. V prtljažnik smo lahko pospravili vse naše kovčke (in ni jih bilo malo). Poleg kovčkov pa je ostalo še dovolj prostora za polnilni kabel, pa še kaj bi lahko stlačili noter. 

Naša vožnja z Zoe taxijem :)

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"