Staro za novo

14. 5. 2015

Je tudi tvoja omara polna oblačil, ti pa nimaš ničesar za oblečt?  Dobrodošla v klubu. V moji omari domujejo majice, ki jih nisem oblekla že vsaj od srednje šole (kar pomeni, zelo zelo dolgo)  in hlače, ki so mi bile v vsem tem času že premajhne, danes pa so mi verjetno spet prav..

Prav zato sem se z veseljem odzvala vabilu na dogodek Staro za novo #2, ki ga je organizirala vedno inovativna in ustvarjalna prijateljica Vida. Ideja je zelo preprosta, prineseš vsa odvečna oblačila in si v zameno vzameš "nova" (s tem mislim rabljena). Na veliki mizo so se tako znašli modni dodatki, čevlji, hlače, majice in še in še. Vse smo prinesle nekaj odvečnih kosov, ki so čakali na nove lastnice.

Za vsako se najde kos

Ob enem je imel dogodek tudi dobrodelno noto, saj so bila vsa oblačila, ki so ostala podarjena ljudem v stiski. Prav zato ni bilo težko izprazniti omare in ob tem narediti še nekaj dobrega za tiste, ki si novih oblačil ne morejo privoščiti. 

Pred začetkom pa seveda..fotkanje!

Dogodek je v celoti uspel. S puncami smo čvekale, se smejale in nadvse zabavale. In kakšen je moj "izplen" ? Pohvaliti se moram z belo srajico, ki sem jo iskala med policami trgovin, našla pa med rabljenimi oblačili. Morda bo prav ta postala ključni kos moje letošnje poletne garderobe. Velik plus pri tem pa je, da bodo prijateljice najbolje ocenile, kako kos oblačila izgleda na tebi. 

Te mika, da bi tudi ti povabila prijateljice na druženje ob izmenjavi oblačil? Ustvari dogodek na socialnih omrežjih in povabi punce, speci pregrešno dobre muffine ali katero drugo pecivo ter poišči prostor z veliko mizo na kateri bodo zbrana vsa oblačila. Tako preprost recept za dogodek, ki bo vsem vam ostal v spominu :) Pohiti in zamenjaj stara oblačila za nova še pred poletjem.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ