Vsega lepega je enkrat konec!

8. 7. 2015
Vsega lepega je enkrat konec! (foto: Nejc Wenzelberger)
Nejc Wenzelberger

Prejšnji teden sem z zaključkom akcije Postani fit do poletja uradno opravila moje pripravništvo v okviru projekta Hud job, včeraj pa sem napisala piko še zadnjemu izmed člankov, ki so bili spletnemu svetu Adria Medie v tem obdobju usojeni izpod mojih prstov. Kar konec je ... Ob tem spoznanju sem za hip postala, se zamislila in priša do sledečega zaključka ...

Rada rečem, da je letošnja pomlad v moje življenje nepričakovano pripeljala vrtinec novih priložnosti in potrditev, da se vse stvari v življenju vedno pomikajo v pravo smer. Prav zares!

Pozor, hud job!? En korak naprej. Velik korak. Stopnička višje, ki me je pripeljala v doslej še neodkrito nadstropje. Tja, kjer se pomikajo sami novi, krasni ljudje in sanjsko delo.

Iskreno, težko opišem, kako zelo sem hvaležna za te tri mesece, ki so se rutini izogibali na vsakem koraku in ki so mi bili podarjeni, da ustvarim novo zgodbo, v polni meri izkusim profesionalno novinarsko življenje in se vsak dan znova vračam v meni tako ljubo Ljubljano. Vsakemu dnevu je bila že na vse zgodaj dana priložnost, da postane nekaj posebnega, užitek zase. Čas teh treh mesecev je neponovljiv.

Preden sem pričela s pisanjem teh vrstic, sem prebrala vse naše blogerske objave, prelistala Cosmo strani, ki smo jih s Tajo, Niko in Nejcem skupaj ustvarili in pobrskala za fotografijami, ki sem jih od prvega aprila do danes objavila na Instagramu. Brskanje po 'hudih' dogodkih me je spomnilo na tiste, zelo lepe dogodivščine, marsikatero mimogrede ušpičeno stvar in na hektolitre solz smeha in sreče.

Brez omahovanj lahko trdim, da je bila prijava na Hud job ena boljših odločitev, ki sem jih sprejela v življenju. Tako da ... hvala ti, Hud job!

Sedaj pa ... Sedaj se neizmerno veselim prijetnih trenutkov, ki jih letošnje poletje prinaša s seboj. Namreč, potovalka je pripravljena, jabolčni fotoaparat na mojem telefonu z iskrico v objektuvu pričakuje top momente, ki jih namerava zapečatiti, Nika, Taja in Nejc pa me ta trenutek že čakajo v parku Tivoli s simpatičnim Renault Zoe, ki nas bo odpeljal na zaslužen hudjobovski oddih.

Mesto rož, hudjobovci prihajamooo!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja