#LJFW je zakon!

Mnogi se v teh dneh martinčkajo in kofetkajo na mestnih ulicah, nekateri osvajajo svetovne lepotne nazive, drugi imajo spet toliko dela, da jim sonček sploh ne utegne priti do živega, sama pa se že od nedelje zvečer mudim na modnih revijah Ljubljanskega tedna mode.

#LJFW je zakon! Osebni arhiv
15. 4. 2015

Moram priznati, da nisem ravno znana kot največja navdušenka zadnjih modnih trendov. Že res, da se rada lepo oblečem, drži tudi, da rada nakupujem, a ekstravagantni dizajnerski kosi me niso nikoli zares prepričali. Hranila sem mnenje, da ta oblačila niso nosljiva in so posledično skrajno nekoristna. Zanimivo, a od otvoritvenega dne Ljubljana Fashion Weeka na celotno zadevo gledam z drugačnimi očmi.

Lepota, estetika in kreativnost so pojmi, s katerimi najhitreje in najlepše opišem modno dogajanje v centru Ljubljane.

Mogoče mi je vse skupaj še toliko bolj všeč, ker so mi v uredništvu naložili neverjetno zabavno delo. S slovensko modno smetano razpravljam o tem, kaj nosijo na sebi, koliko časa porabijo za svojo modno opravo, kateri je njihov najdražji in najljubši kos, ki ga hranijo v omari ter koliko dizajnerskih kosov premore njihova garderoba. Ženske predstavnice so me med drugim potolažile, da se tudi njim pri oblačenju kdaj zatakne - resnično se mi velikokrat zgodi, da stojim pred polno omaro oblačil, a ne vem, kaj bi oblekla. Zanimalo me je tudi, če se strinjajo z reklom, da obleka naredi človeka.

Želite izvedeti, kaj so mi o vsem tem povedali Zmago Jelinčič Plemeniti, Tjaša Kokalj, Andrej Šifrer, Jana Koteska, Erik Maj Potočnik in odgovorna urednica Elle Slovenija, Barbara Sekirnik? Potem pa hitro klik, klik!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri