Gremo na KKŠ Summer FEST!

KKŠ Summer FEST, eden največjih in najbolj hudih poletnih festivalov pri nas, bo v dveh polnih dneh ponudil pestro in atraktivno dnevno dogajanje ter večerne koncerte s priznanimi glasbenimi izvajalci iz Slovenije in tujine. 15. in 16. avgusta se bo v vodnem parku Radlje ob Dravi zagotovo dogajalo!

Gremo na KKŠ Summer FEST! Arhiv KKŠ
3. 8. 2015

Odvili se bodo številni glasbeni, športni, kulturni in humorni dogodki, kar skupaj tvori nenormalno hud festival.

Bogata bera izvajalcev

Letos se bodo na večernem odru KKŠ Summer FEST-a zvrstili tako uveljavljeni domači glasbeniki kot tudi priznani glasbeni ustvarjalci iz tujine. Najbolj odmevna izvajalca sta tokrat hrvaški glasbeni zvezdnik Tony Cetinski in »kralj Balkana« Magnifico, poslušala pa boš lahko tudi skupine Tabu, Muff, Zablujena generacija, GoGs, Antioksidanti, Greg & Domine in The Sticky Licks. Petkov glasbeni program bosta povezovala simpatična Luka in Tomaž iz skupine Farty Animals, za sobotno večerno animacijo pa bo poskrbel odštekani DJ Ney. Organizatorji obljubljajo, da bo poskrbljeno za obširen žanrski glasbeni repertoar.

Delovno ...

Event bo tudi letos za številne mlade delovno obarvan, saj bo festival več kot sto mladim s Koroške omogočil študentsko počitniško delo, ki ga je zadnje čase zelo težko najti.

... in zabavno ter športno!

Poleg večernega bo prav tako poskrbljeno tudi za zabavno in športno dnevno dogajanje. Zagotovo je prva atrakcija letošnjega festivala bungee jumping, lahko pa se boš pomerila še v odbojki na mivki, zorbing nogometu, beerpongu in vleki vrvi.

Da bo še bolj mokro ...

... pa bosta v okviru dnevnega dogajanja poskrbela slip 'n slide ter borba z vodnimi pištolami. Tekom dneva bo na kopališču vseskozi potekala zabava z DJ-ji.

Enega največjih poletnih festivalov pri nas torej ne smeš zamuditi. Več si lahko prebereš na: http://www.kksfest.si/.

Ko me naslednji vikend zagledaš, me pocukaj za rokav. Se vidiva! Velja? ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri