Dobrodošli v svetu hastagov!

23. 4. 2014
Dobrodošli v svetu hastagov!

Trdno verjamem, da si je v življenju potrebno vedno znova postavljati nove cilje, se nadgrajevati in samozavestno stopati iz cone poznanega ter udobnega. Priznam, izzivom že od nekdaj veselo maham v pozdrav in sledim citatu: " Limits like fears, are often just an illusion."

V času, ki mlade neprestano straši z besedami kot so "recesija", si je na trenutke izredno težko dovoliti sanjati... Vsa ta negativna energija te lahko v trenutku posrka in tvoje kreativne ideje po hitrem postopku zapre v predal z napisom "ni mogoče". Morda sem pri svojih dvaindvajsetih preprosto še vedno preveč idealistična in trmasta ampak moje osebno stališče ostaja, da se vse da, če se le hoče. Vztrajnost, kreativnost in samoiniciativnost so lastnosti, ki lahko odprejo marsikatera vrata na še tako nepričakovanih krajih. Preverjeno! ;)

Sama sem iz ljubezni do mode, fotografije, dizajna, potovanj in pisane besede leta 2011 začela pisati svoj "life style" blog Dreamland of sky and sand. Še tako majhni koraki včasih vodijo k velikim stvarem - ljubiteljsko ustvarjanje lastnega spletnega prostora mi je dosedaj prineslo ogromno lepih spominov ter uporabnih znanj. Prav pisanje bloga mi je namreč omogočilo marsikatero neprecenljivo sodelovanje pri zanimivih projektih ali dogodkih, predvsem pa boljši vpogled v spletni marketing ter aktivno poznavanje socialnih omrežij kot so Instagram, Twitter, Facebook,... Kljub temu, da nisem preveč navdušena uporabnica t.i. "selfijev" se v svetu retro filtrov, hastagov in kvadratiranja momentov odlično počutim. Lahko rečem, da sem res vesela,     ker lahko svojo ljubezen do vizualnih komunikacij že kot študentka izražam tudi v praksi. 

P.s. "Choose a job you love, and you'll never work a day in your life."

Sledite mi lahko tudi na Instagramu pod imenom @majadreamland

 ali pa na blogu Dreamland of sky and sand. :)

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"