Zmenek s Cliom

24. 4. 2014
Zmenek s Cliom (foto: Saša Kapetanović)
Saša Kapetanović

Preden se je naše pripravništvo prav zares pričelo, nas je čakal še čisto poseben zmenek. Zame je bil to zmenek na slepo in kot je v takih situacijah običaj, so me preplavili občutki negotovosti: " Kako se bova ujela? Mi bo všeč? Bo preskočila tista iskrica?

Filmski prizor: on s strastno rdečo barvo čaka da ga zapeljem, jaz stopam proti njemu z velikimi očmi in  metuljčki v trebuhu. Bila je ljubezen na prvi pogled. Prav nič sramežljivo sva se stiskala že med fotošutingom in komaj sem čakala na nekaj trenutkov na samem.

S Cliom sva se podrobno spoznala šele, ko sem sedla vanj, ga malo potipala in začutila njegove prednosti. Zaobljene linije, drzen dizajn, nešteto uporabnih funkcij, udobje in najpomembnejša kvaliteta med vsemi - občutek varnosti. 

V nekaj trenutkih je bilo odločeno - morava se še sestati. Sedaj je moja edina skrb kako naj moji stari ljubezni sporočim novico, da ga bom občasno varala z njegovim mlajšim bratom. Moj stari Clio je namreč rahlo zarjavel in začetni občutki zaljubljenosti so zarjaveli z njim. Mislim, da potrebujeva nekaj časa vsak zase, ta čas pa se bom crkljala z mojo novo simpatijo. 

Rada bi ga peljala na sprehod po mestu, pa na morje, morda v kino in na vikend trip po štiri-pasovnici. Komaj čakam najin drugi zmenek...

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"