Modni seznam poletja

3. 6. 2014
s.Oliver poletje 2014 (foto: s.Oliver)
s.Oliver

Nov letni čas je tudi priložnost za sestavljanje seznamov najbolj modnih in najbolj trendi. Tokratni seznam vključuje 5 top kosov poletne kolekcije s.Oliver, v katerih boš blestela tako on kot off-duty.

Krilo z visokim pasom
Krilo, ki ima nekoliko višji pas in balonast kroj, je popolna kombinacija kratkim topom, ki pokažejo nekaj kože.

krilo s črtami

Sandali s paščki
Sandali s paščki, ki so komajda opazni, so že nekaj sezon eden najpopularnejših trendov. Ker jih lahko nosiš h krilom, hlačam ali oblekam, kamorkoli in povsod, so tudi moj top poletni kos. 

sandali s paščki
Bel suknjič
Ker je bela najbolj elegantna barva, takoj za črno, in ker je suknjič eden tistih kosov, ki oplemeniti še tako casual outfit.
bel suknjič
Hlače s potiskom
Vsaka omara potrebuje kos, ki potiska meje udobja in se nekoliko poigra z osebnim stilom. Hlače z abstraktnim potiskom so kos, ki ne potrebuje veliko kričečih dodatkov, hkrati pa outfit v trenutku naredi zanimiv.
hlače s potiskom

Kombinezon
Kombinezon, pajac ali kakorkoli ga želiš poimenovati, je super poletni kos, ker ne potrebuješ razmišljati o kombinacijah.  Za trendi videz potrebuješ le par petk in malo torbico v kontrastni barvi.
črn kombinezon
Vsa oblačila so znamke s.Oliver in so na voljo v prodajalni centra CityPark, Šmartinska 152g, Ljubljana ter na spletni strani www.soliver.eu.

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"