Razvrat v S. Oliver

11. 6. 2014

Kdaj ste nazadnje s prijateljico uprizorile šov zase? V garderobi priljubjene trgovine, ali pred ogledali, ko se ti v rokah riše fotoaparat, večji kot ogledalo samo? Zame je bilo zadnjič v ponedeljek. S Heleno (poznate jo kot fotografinjo Pozor, Hud Job! natečaja) sva v S. Oliverju v centru mesta garderobe zasedle s kupom oblek, malo manjšim kupom čevljev in gromozansko merico prismuknjenosti, ki je nasmejala tudi najbolj resne nemške turistke.

Vsaka deklica se rada pofiži. Z ravno pravšnjo kombinacijo jagod in mlečnega sladoleda, mehko jopico ali ... zelo afnasto fotografijo. Ponedeljek je prinesel vse. Predvsem pa visoko število posnetkov, ki dokumentirajo damski dan v mestu, ki bi se moral zgoditi veliko pogosteje.

Foto: Helena Milost

Foto: Helena Milost

Par udobnih čevljev lahko dekletu resnično polepša dan. Še posebno, če na polici najdeš prav takšne, kot si jih za vikend lovila preko interneta, in če zanje ni potrebno odšteti celega premoženja. 

Foto: Helena Milost

... in ker sva v ponedeljek naredili še veliko več, kot le posneli nekaj fotografij, sva kobacanje iz ene garderobo v drugo in skakljanje pred ogledali, ko iz sebe vlečeš ravno kakšno številko premajhno srajico oblikovali v tale posnetek ... because you are gorgeous, I would do anything for you ... tralalala :)

(Mega)Nasmeh na obrazu priča o čarih tega dne ... zabavne družbe, lepih oblek in fotoaparata, ki je lahko vse to shranil za vedno

Foto: Helena Milost

Najina druga stilska kombinacija ... Črno bele črte in jeans so nama kot izgleda pisane na kožo. 

Foto: Helena Milost

Foto: Helena Milost

Mojim izzivom lahko sledite na:

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Ostalih prispevkih HudJob natečaja

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"