Razglednice Cosmu: sita po ameriško

24. 7. 2014

Dragi Cosmo.

Danes sem Garfield. Debeli leni maček, ki mu polnih krožnikov ni nikdar dovolj.

Pravijo, da dokler ne poskusiš hamburgerja iz In & Out pravzaprav nisi bil zares  v Kaliforniji. Po tej definiciji, sem v Republiko Sončno danes stopila prvič. Še sama si težko verjamem (Anej, ti verjetno tudi), da sem v dveh tednih odkar sem tu, pravzaprav prvič stopila v restavracijo s hitro prehrano. Kakorkoli, danes se je zgodilo, in to v rdeče beli franšizi, ki tu velja za najboljšo svoje sorte. Pravzaprav, je med avtohtonimi Kalifornijci in priseljenimi zvezniki v Los Angelesu tako zelo popularna, da so njihovi obiski teh restavracij prej pravilo, kakor izjema. 

Tu so Arnold Schwarzenegger, Emma Stone, Nina Dobrev, Miley Cyrus, Cara Delavigne, Kylie Jenner in še številni drugi, ki so to restavracijo s hitro prehrano, pravzaprav spremenili v prehranjevalni trend sodobnega Hollywooda.

  miley cyrus kylie jenner cara delavigne

kaja milanič, in and out, los angeles

Najprej zvezde Hollywooda ... in potem še zvezdice sobe 233 Palze De Neve

In ker se tudi Garfield ni ustavil pri enem samem samcatem hamburgerju, sem tudi jaz svoj dan nadaljevala v slogu. V kultni družinski prodajalnici Hot Dogov Pink, ki je z lokacijo v središču Hollywooda v svoji zgodovini (obratujejo namreč od leta 1931) gostila že zavidljivo količino znanih imen.

pink, los angeles

pink, los angeles

Kdor ne pozna Honey Boo Boo naj takoj klikne sem in hitro mu bo postalo jasno, zakaj se je njena družina ustavila prav tukaj. :)

honey boo boo

Tako kot jaz, je nad njihovo celostensko ponudbo različic Hot dog-ov navdušena tudi Kris Jenner ... sem vedela, da imava nekaj skupnega.

kris jenner, pink

... in nenazadnje tudi Martha Stewart :) Če ona pravi, da je OK, potem je OK s kljukico!

martha stewart

In ker slano ne gre brez sladkega, je tu še češnjica na vrhu smetane - tipični ameriški bistro v slogu Rockabilly-ja Johnny's Rockets, iz katerega sem odkorakala z najboljšim jagodnim milkshakom kar sem jih kdajkoli poskusila. Zanemarimo dejstvo, da je v njem toliko smetane, kot je navadno zaužijem v celem letu ... bilo je vredno dodatne jutranje vadbe :)

johnny's rockets

johnny's rockets, kaja milanič

Tako kot Garfield, te z vsemi štirimi v zraku prav prijazno pozdravljam,

tvoja Kaja

Pokrovitelj mojega potepanja po Los Angelesu je agencija New Intelligence

Mojim izzivom lahko sledite na 

Instagramu

Facebooku

Osebnem blogu

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"