Urša Frutiq: Lepa z jogo

Biti lepa je želja vsake cosmo bejbe, kajne? Prejšnjikrat sem vam že razkrila nekaj preprostih resnic o lepoti, zdaj pa sledi nadaljevanje. Pripnite se in berite dalje.

7. 9. 2009

Verjetno že veš, da je v življenju pač tako, da se moramo za vsako stvar potruditi. Tudi lepota ni nikakršna izjema! Poleg zdrave hrane in pijače na lepoto vpliva tudi naše stanje duha. Če se v svoji koži dobro počutimo in smo zadovoljne s seboj, potem se bo to videlo tudi navzven. Eden od načinov za doseganje tega t.i. notranjega miru pa je joga.

Lepa s Frutiqooom

Joga postaja vse bolj priljubljena tudi med frutiqarijanci. Joga je trend. In še mnogo več.

Je družina starodavnih hindujskih duhovnih urjenj, pri kateri z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo telesno in duševno uravnovešenost. Izvira iz Indije, kjer še danes ostaja močna življenjska tradicija in predstavlja pot k razsvetljenju.

Na kratko – joga je znanost o telesu, duhu in duši. Pri vadbi joge se vode ne pije, ker telo ohlaja, mi pa seveda želimo, da se ogreje. Po vadbi pa je nujno pitje tekočin, denimo Frutiqa, ki združuje tako vodo kot sadje, ki telo ohladi in iz njega dobesedno odplakne vse toksine. Frutiq pa je zelo koristen tudi zato, ker v sebi združuje vse naravne učinkovine sadja - sadne kisline, (natrij, kalij, kalcij, magnezij, fosfor), vitamine in aminokisline.

Harmonija okusa

V zahodnem svetu se ljudje vse bolj nagibamo k popolnosti in večji kvaliteti življenja. Prav joga pa vsakomur ponuja prav tisti košček, ki mu manjka. Ta starodavna veščina se je skozi tisočletja ohranila prav zato, ker deluje za vsakogar in v vsakem starostnem obdobju. Je univerzalen ključ, ki nas privede nazaj k svojemu bistvu. Gre za neke vrste harmonijo, ki jo dosežemo z redno vadbo. O harmoniji pa vedo veliko povedati tudi Fructalovi strokovnjaki, ki so razvili Frutiq v treh harmoničnih okusih: hruška-jabolko, breskev in granatno jabolko. Izberi torej svojo harmonijo!

Pomena zdravega načina življenja se zaveda tudi skupina frutiqarjancev na facebooku. Če si jim želiš pridružiti, klikni na spodnjo povezavo:

Postani Frutiqarijanec!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri