haley napisal/-a:UG bi ti malo pomagala glede prenove naše bele liste. Seveda, če mi dovoliš![]()
Bi jaz sedaj 'predelala' sklop negovalna kozmetika (mi je ta sklop še najbolj zanimiv). Bom pregledala vse spletne strani podjetij pa videla kaj imajo zapisano glede testiranja, drugače jim bom pa poslala mail. Odgovore bom seveda prilepila v to temo. Tako, da potem tebi ne bo treba preverjat in ti potem lahko celoten seznam pošljem (lahko na zs) in ga potem ti objaviš v temi cosmo bela lista podjetij. Ni ti treba vsega sama, še posebi glede na to, da si rekla, da imaš zadnje dni dosti dela doma. Meni pa to ne predstavlja nobenega problema počet![]()
Upam, da bo pa katera punca preverla hrano za hišne ljubljenčke, ki je na sivi listi (če je že ni že UG). Meni ta sklop ni tako zelo 'zanimiv', saj nimam nobenga kosmatinca doma in teh izdelkov ne kupujem in se bom raje usmerila bolj na kozmetične proizvode.
Čokolinček, jaz sem jih vidla v trgovini Natura na Slovenski.
Haley, ja, super!
Če boš potrebovala stari (beli) seznam mi povej, za črnega si pa pomagaj s seznamom od Prijateljev životnija. Nekaj jih boš lahko takoj izloćila, ker se ponavljajo pri dekorativi. Jaz imam trenutno res ful dela, naslednji teden pa bom šla naprej urejat liste.
Pazi samo, da boš res dobila za belo listo info nedvoumno informacijo tako glede izdelkov kot tudi sestavin, sicer gre na sivo listo. Če ima izdelek BDIH, ECOCERT, VEGAN pa gre avtomatično na belo.