Imamo eno vprašanje,kaj bi vi naredili v "moji" situaciji...
Brat ima doma pol živlaskega vrta,v katerem je večina ptičjih pjkov,škorpijonov in še česa...pred 3 leti sva kupila tudi kraljevo pitonko,ker sva oba precej ljubitelja kač.Kljub mamini fobiji pred kačami smo doma lepo shajali in preživeli tudi 2 njena pobega...
Potem pa je brat lani dobil punco.In ženska se res na smrt boji kač...nekaj časa smo pokrivali terarij z rjuho,ko je spala pri njem (problem je da je vsa "golazen" v njegovi sobi) ampak zadnje čase je situacija postala katastrofalna.Punca se ponoči zbuja iz nočnih mor,vse zbegana in objokana,komaj zaspi in nasplošno je vse skupaj grozno...
Brat je dejal,da se tega ne gre več in Špelco (kača

Jaz se ob tem počutim precej "izbaceno",ker jo imava navsezadnje v solastnišvu,čeprav razumem da mu je hudo zaradi njegove punce.
Rekla sem,da ga razumem,ampak me vseeno muči nekaj drugega...glede na to da je tipo bil precej luftar in da je to njegova prva resna zveza me skrbi,da bi zdaj Špelco prodal,potem pa bi se s punco čez pol leta razšla

Sicer sva potem v končni fazi našla najbolšo rešitev za vse skupaj (čeprav je oglas še vedno na internetu