Napisal/-a Matejči » 24. Avg. 2004 8:17
jest sm pa skoz mela samo mucke. pri osmih letih sm dobila mešanko s perzijcem, Sufi, dons je stara 16 let, pa okrog 8 kg ma, bajska, pa moja lubica
Sufi je šestkrat mela mladičke, po enih 5 komadov, tko da je blo takrat sploh veselo pr nas. pa smo vse oddal, samo enkrat smo obdržal mladička, Poldi smo mu dal ime, pa je na žalost po sedmih letih zbolu, tko da smo ga mogl dat uspavat.je blo ful hudo, še dons mam njegovo ovratnico spravljeno.
pol smo mel mucka, Kiki, sm ga posvojila, ker ga je eden pr cesti, pred našo hišo vn vrgu, je bil bl potepuški, pa ga je avto zbil, glih k sm bla jest na morju, tko da je bil pol zame morje čist brezvezen.
pol je pa moj fant najdu čist mičkeno kepico dlak v eni luži, pa valda smo jo spet koj posvojil, ime pa je dobila: Lužica. jo mam še dons.
pol sva se pa midva s fantom odselila v svoj stanovanje, pa sva čez par mescov vselila še dva mucka, Fracek pa Frida. zdej sta stara dve let, pa čist vse rože mi požreta, kavč sta mi čist nacufala,... pa mi tut na misel ne pride da bi jih dala stran.
zame so mački zakon. mi je dolgčas brez njih