Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Jaz nisem mela nobenih znakov, res čist nič, pol ko je fant dobil sem pač preverla tako da sem si vstavila tapon dala čez par min ven in se je videlo, meni pa nič jasno.
Jaz sem v lekarni rekla za vaginalete z boraxom 20% pa mi jih je dala, so pa od MB lekarn.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili :(
Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo :( ... 2 mesca že nisem sexala zarad teh glivic (ker vedno ko mi ga fant poskuša vstaviti, ga skoraj vržem s sebe zaradi neznosne bolečine :cry: )...jaz ne vem več kaj storiti...ginekologa imam pa komaj marca, ker mi prej pod nobenim pogojem noče sestra dati datuma (baje da je tako zaposlen)...tako da prosim mi povejte če obstaja še kakšna metoda za odstranitv teh glivic...in če je imela katera podobne težave in kako se jih je rešila...????
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nika* »

Čaw!
Meni so se znaki za glivice prvič pojavl prejšnji teden, šla sem v lekarno, kjer mi je dala Natrii tetraboratis - in niso nč pomagale. V petk sm dobila menstruacijo in stanje se je še poslabšal... to zmeri bl srbi! učeri sm spala 3 ure :cry: poklicala sm ginekologinjo in mi je sestra rekla naj izvajam terapijo z jogurtom: na dan morm pojest 3 probiotične jogurte zvečer pa tampon v jogurt in za 2 urci not. Priporočila je tut umivanje z vodo v kero dam kis... to morm izvajat 1 tedn in če ne bo bolš pokličem da mi da datum... aja jest se ne sme NČ sladkega! držte pesti, ker to je neznosno... sploh ne vem če bom dans kej spala :cry:
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

za sladko vem, pa tudi za kis... za jogurt pa prvič slišim. sicer se mi zdi smiselno, da ga piješ in s tem povečaš kislost, ampak da pa si ga "daš" v vagino... saj nima veze, glavno je, da pomaga.

javi nam, če zadeva deluje.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

tinchy18 napisal/-a:Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili :(
Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo :( ... 2 mesca že nisem sexala zarad teh glivic (ker vedno ko mi ga fant poskuša vstaviti, ga skoraj vržem s sebe zaradi neznosne bolečine :cry: )...jaz ne vem več kaj storiti...ginekologa imam pa komaj marca, ker mi prej pod nobenim pogojem noče sestra dati datuma (baje da je tako zaposlen)...tako da prosim mi povejte če obstaja še kakšna metoda za odstranitv teh glivic...in če je imela katera podobne težave in kako se jih je rešila...????

S katerimi svečkami si se pa zdravila?
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka

Anona napisal/-a:
tinchy18 napisal/-a:Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili :(

S katerimi svečkami si se pa zdravila?

Natrii tetraboratis...
nika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nika* »

tinchy18 - jst tut... sam tko k si napisala par strani nazaj, je tut mene pekl, pa zelo hitr je vn stekl, drugače mi pa niso pomagale... si z jogurtom že kdaj probala?
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka

Z jogurtom še nisem poskusila... Poskušala sem z izpiranjem s kisom, pa ni ravno deloval oziroma se je situacija še poslabšala :? ..mogoče za to ker sem si skoraj vsak dan spirala...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Eno vprašanje..nvem če sm si pozdravla glivice, do ginekologa je pa še kr neki časa..namreč tko ob vhodu v nožnico se mi pojavlja izcedk, tak bel (beli tok predvidevam) pa nimam pojma kaj je to...sploh ne vem več a je to normaln, a so glivice, vnetje..
Za dežjem vedno posije sonce!!
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Če te ne skbi in peče, pol se ne sekiraj!

Ker beli tok je čist normalen izcedek, če je prozoren oz. belkast in nima specifičnega vonja.

Če pa je rjav, zelenkast oz. kakšne druge barve pa še posebnega vonja, takrat je razlog za paniko.

lp
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Mene tud nič ne srbi ali peče,izcedka ni, sam grudice pa se skor vsak mesec ponovijo, sam pol vstavim vaginaleto in je ok...
Ima mogoče katera podoben primer???
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

*smokvica* kje točn se ti grudice pojavjo?Ma jest res ne vem, bom šla za vsak slučaj k ginek. k me sam da to pomislm že use srbi..ja drgač pa ni srbenja, vonja, pa tud normalne barve je..oh no sej bomo vidl.

Kere vaginalete pa uporablaš, a to se lahko da kr po eno notr?A ni to sam za določeno število dni?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

*smokvica* napisal/-a:Mene tud nič ne srbi ali peče,izcedka ni, sam grudice pa se skor vsak mesec ponovijo, sam pol vstavim vaginaleto in je ok...
Ima mogoče katera podoben primer???

meni se dela isto, pol pa letat po recepte za vaginalete.. :? sploh ne vem, če se pozdravi, zakaj se potem ponovi?
včasih pomaga, včasih ne..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz imam znotraj v vagini, uporabljam pa vaginalete z boraxom brez recepta. Sej jaz tak ne bi vedela da imam glivice, sam fant dobi take bele pikice in pol aha...je treba preverit situacijo in valda jaz jih tudi imam :roll:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.
Odgovori