Vnetje nožnice
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili
Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo
... 2 mesca že nisem sexala zarad teh glivic (ker vedno ko mi ga fant poskuša vstaviti, ga skoraj vržem s sebe zaradi neznosne bolečine
)...jaz ne vem več kaj storiti...ginekologa imam pa komaj marca, ker mi prej pod nobenim pogojem noče sestra dati datuma (baje da je tako zaposlen)...tako da prosim mi povejte če obstaja še kakšna metoda za odstranitv teh glivic...in če je imela katera podobne težave in kako se jih je rešila...????

Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo

Čaw!
Meni so se znaki za glivice prvič pojavl prejšnji teden, šla sem v lekarno, kjer mi je dala Natrii tetraboratis - in niso nč pomagale. V petk sm dobila menstruacijo in stanje se je še poslabšal... to zmeri bl srbi! učeri sm spala 3 ure
poklicala sm ginekologinjo in mi je sestra rekla naj izvajam terapijo z jogurtom: na dan morm pojest 3 probiotične jogurte zvečer pa tampon v jogurt in za 2 urci not. Priporočila je tut umivanje z vodo v kero dam kis... to morm izvajat 1 tedn in če ne bo bolš pokličem da mi da datum... aja jest se ne sme NČ sladkega! držte pesti, ker to je neznosno... sploh ne vem če bom dans kej spala 
Meni so se znaki za glivice prvič pojavl prejšnji teden, šla sem v lekarno, kjer mi je dala Natrii tetraboratis - in niso nč pomagale. V petk sm dobila menstruacijo in stanje se je še poslabšal... to zmeri bl srbi! učeri sm spala 3 ure

I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
I cannot think the way you think, but I would never go away...
tinchy18 napisal/-a:Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili![]()
Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo... 2 mesca že nisem sexala zarad teh glivic (ker vedno ko mi ga fant poskuša vstaviti, ga skoraj vržem s sebe zaradi neznosne bolečine
)...jaz ne vem več kaj storiti...ginekologa imam pa komaj marca, ker mi prej pod nobenim pogojem noče sestra dati datuma (baje da je tako zaposlen)...tako da prosim mi povejte če obstaja še kakšna metoda za odstranitv teh glivic...in če je imela katera podobne težave in kako se jih je rešila...????
S katerimi svečkami si se pa zdravila?
Anona napisal/-a:tinchy18 napisal/-a:Joj, jaz bom izgubila živce zarad teh glivic...zdravila sem se s svečkami, s multi gyn gelom in vse je kazalo da se je situacija izboljšala, dan po tem ko sem se pa nehala zdraviti so se pa spet vsi znaki pojavili![]()
Pa ne misliti, da sem se zdravila samo malo časa, upoštevala sem navodila se zdravila prvo 3 dni, potem 5 dni in vse to se je tako zavleklo, da se že 2mesca zdravim, a vedno se glivice vrnejo... 2 mesca že nisem sexala zarad teh glivic (ker vedno ko mi ga fant poskuša vstaviti, ga skoraj vržem s sebe zaradi neznosne bolečine
S katerimi svečkami si se pa zdravila?
Natrii tetraboratis...
-
- Komunikatorka
*smokvica* kje točn se ti grudice pojavjo?Ma jest res ne vem, bom šla za vsak slučaj k ginek. k me sam da to pomislm že use srbi..ja drgač pa ni srbenja, vonja, pa tud normalne barve je..oh no sej bomo vidl.
Kere vaginalete pa uporablaš, a to se lahko da kr po eno notr?A ni to sam za določeno število dni?
Kere vaginalete pa uporablaš, a to se lahko da kr po eno notr?A ni to sam za določeno število dni?
Za dežjem vedno posije sonce!!
*smokvica* napisal/-a:Mene tud nič ne srbi ali peče,izcedka ni, sam grudice pa se skor vsak mesec ponovijo, sam pol vstavim vaginaleto in je ok...
Ima mogoče katera podoben primer???
meni se dela isto, pol pa letat po recepte za vaginalete..

včasih pomaga, včasih ne..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
- Komunikatorka