Aja, pa še to, moja zdarvnica vedno popudarja, da ne smemo nikoli imet spolnih odnosov, ko nas tišči lulat, treba je prej na wc in po možnosti tudi čimprej po seksu.
Dorotea napisal/-a:zanima me če se je že katera srečala s tem in kako je zdravila-če sploh je ali je samo zginiloKako ste dobile to in kakšni so bili znaki obolenja-ste šle k zdravniku:?: Sama imam vnet mehur že en teden in ne gre na bolje..komaj hodim,non stop bi mogla na wc,pijem bolj malo ker me takoj lulat,na koncu pa nič ne spravim iz sebe,ker preveč peče in boli..takih bolečin še nisem imela.Razmišljam da bi šla na pregled ju3 in da mi naj da neka zdravila ker ne zdržim več..bom morala dati tudi urin?Kako dolgo traja da ti ga pregledajo? Pri na straja nekje 1teden,do takrat pa sej veste..
Jaz mislim da sem se prehladila ker sem nosila še letne čevlje in me zdaj non stop zebe v noge.Čeprav lahko vnetje dobiš tudi če malo piješ,če poješ kaj takega,če zadržuješ urin in ne greš takoj na wc..se naberjo bakterije.
Mimi_M napisal/-a:Jest sm imela že večkrat, vnetje mehurja, vnetje sečnice...Treba je takoj k zdravniku, ko začutiš pekoče bolečine, da ti predpiše antibiotike. Valda ti morajo urin pregledat, ne razumem pa tega, da to taja en teden??mene pošlje takoj v laboratorij, tam počakam 15 min in mam že rezultate, ki jih nesem nazaj svoji zdravnici. Pri meni je bilo najhuje, ko je bil urin že prav krvav na koncu. To je neki najhujšega, ne prvoščim nobeni. Sej pol antibiotiki pa zelo hitro primejo, dan ali dva. V lekarni si pa lahko kupiš čaj, ki tudi pomaga, itak pa moraš fuuul pit tekočine.