Moj problem se glasi,imam grozne probleme s preteklostjo,ki ni bila sijoča
in mi nastajajo bolečine,imam strah pred hudimi boleznimi,ker sem doživela eno samo,me to pripelje do zdravstvenih težav kot je strah pred zdravniki,bolečinami,kri.Imam že en mesec probleme s svojim zdravjem,vročina,mehke roke,noge,bolečine v vratu,mišicah,kri pri zdravniku ni pokazala ničesar,ima kdo izkušnje s psihiatrom?Pisala sem okoli in so mi svetovali glede na moje probleme obisk pri njem,imam bolečine v notranjosti srca,bolečina je nastala ob odhodu fanta,že nekajkrat sem odšla na urgenco zaradi panike,šoka,da bi lahko bilo kaj hujšega kot viruza....
bolečina vznotraj se je pojavila ob odhodu fanta,se mi zdi,da je bolečina veliko boljša kot je bila ampak včeraj je bila veliko hujša,ponoči veliko sanjam,ki je večina sanj povezanih s STRAHOVI,je možno to rešiti sam?
pomoč.
bolečina v notranjosti ni povezana z rokami in nogami,bolečine v vratu,bolečina se pojavi,ko začnem razmišljati,negativno,v smislu,DA NEKAJ NE BO ŠLO,PRAV,DA BO ŠLO NAROBE,DA SE NE BO RAZPLETLO KOT SI JAZ ŽELIM,POMISLIM NA NAJSLABŠE.