Boki

Za dušo in telo.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

waa mislm de mam jz največo težavi..široke in visoke boke!! in pol zgledam debela! pa nism! to me matra tut pr kopalkih..ka je bols za take boke..d jih mas na takce al kak?
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

lil*a napisal/-a:waa mislm de mam jz največo težavi..široke in visoke boke!! in pol zgledam debela! pa nism! to me matra tut pr kopalkih..ka je bols za take boke..d jih mas na takce al kak?

Tud js se to sprašujem, hehe. Po moje so bolši trakci, vsaj jaz jih nosim.
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a **TaMaLaa** »

js mam tut široke boke...in to me fuuul živcira..sj je res da nimam trebuh brezhibn :D:D:D sam če bi ga mela še usen majčke nebi kul pršle :(..grrrr :(
baby..life goes on..
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

lil*a napisal/-a:waa mislm de mam jz največo težavi..široke in visoke boke!! in pol zgledam debela! pa nism! to me matra tut pr kopalkih..ka je bols za take boke..d jih mas na takce al kak?

pr men (mam široke boke) pridejo še najbolj trakci, ker kakšn drug spodnji del zna boke še bolj poudart- zgleda k da mi ''špeh čez kopalke visi''
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Široki boki so mi dost ql, ampak ok ne pa tisto neki fuuul...Vse v mejah normale. Sama jih namreč nimam nič, sicer se ne obremenjujem neki ampak ne bi imela nič proti kakšnemu cm več v širino bokov. Sicer pa punce lepe smo take kot smo! :top:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz mam normalno boke, se mi zdi da dost lepe, tko ne uno fuuul, ampak tko normaln. Mi pa ni lepo vidt kke punce k nimajo nobenih bokov, al pa da so cist shirane pa jim use kosti vn strlijo... blje :?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem s svojimi boki kr zadoljna, čeprav niso ravno majhni. Se mi zdi brezveze obremenjevat z nečim, na kar ne morem ravno dost vplivati. :D
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Fant mora imet nekaj za kar prijet, tako da boki so cool!!! Al so vam raje všeč plohi? :D
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Meni so moji boki (ki niso čiiiiist ravni) zelo všeč. :scherzkeks: :wink:
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

saska1 napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:kko tha fuck se shujša v boke oz.v tako imenovale 'f** ročke' .. blazno mi gre na živce ampak ne najdem položaja s katerim bi obremenjevala ta del telesa!

welcome to the club :D tud meni gre blazno na živce ta del telesa, vendar je najbolj žalostno to da tukaj ni nobene večje mišične skupine, pa boš shujšala sem tako da boš izgubila maščobo po celem telesu. pa še takrat bo to šlo zadnje proč. aren't we lucky? :D

No smo že tri
Tle itak lahko shujšaš samo s tem da po celem telesu shujšaš. pomoje
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

No jst sem še ta četrta :)

Sem pred kakim 3 letim shujšala, sam preden se je kej na bokih poznal(15kg sem dala dol pa se je čist mičkeno na bokih poznal), sem že v face zgledala anoreksična. Pol sem se pa nazaj zredila in sem čist srečna. Tisti tipi k majo radi ženske brez bokov, nej jih kr majo. Se ne bom več trudla, da bi jim bla všeč (k jim itq nikol ne bom).
Čezdali bolj sem ponosna na svoje boke, jezim se samo, ko hlač nobenih ne dobim :?
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

široki boki pa košarica B-C...vmes pa skor nč pasu........to je men idealna ženska postavca. taka bi jst bla. :love:

takoj mi pride naprej una italjanska igralka v tistem ful dobrem filmu, no, kaj je že aha, MALENA. tisti film....tista bejba...tista postavca..........to sm jst v svojih sanjah :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

men se pa zdi, da ženska more met mal bokov.se mi pa zdi,da kolk se jih pa res vidi je pa tud ful odvisn od tega kva oblečeš.
je pa razlika al maš boke široke pač zarad sestave kosti al pa zarad tega k se ti tm nabira maščoba.
men osebno se zdi ful lepo da ma ženska kar široke boke, se mi zdi to zapeljivo, pa tipom pomoje tud, npr. poglejte Jennifer Lopez al pa Beyonce.za moje pojme mata kr široke boke pa večjo rit (oz.lepo oblikovano) in zgledata ful hudo
Odgovori