Hja, res da je blo tam vroče (zadušljivo niti ne) in bi bil lahko to razlog. Pritisk in kri nista kritična, vsaj na vseh zdajšnjih pregledih pri zdravniku, ginekologinji, šolski pregled..
Kar se hrane tiče, mislim, da jem povprečno normalno hrano za moje obdobje- torej ne ravno zdravo (ampak spet ni tako zelo slaba prehrana, da bi bil lahko to razlog. ) Hujšala pa tako ali tako nisem nikoli, se je pa zgodilo, da nisem jedla ko sem bla lačna, pa se je res malo poznalo. (vendar takrat sem bila res sita)
Allessya, maš prav, da bi se morala vsest, samo nažalost mi takrat to ni moglo padet tak hitro na pamet, namreč res da sem bila slabe volje, ampak slabo mi ni bilo. S tipom in kolegom sem stala pri šanku in kar naenkrat se mi je začelo vrtet, tipu sem se obesila okoli vratu in že me ni blo več.. Ko sem se po približno pol minute zbudila, se mi je naenkrat obrnilo, da bi bruhala, ampak se je izkazalo za lažni alarm. Takoj me je peljal ven na zrak in počutila sem se prerojena.. Dokler me ni začelo trest..

In takrat sem cviknila.. in se odločla mal povprašat..
Mimogrede, na googlu sem zasledila, da je eden od vzrokov lahko tudi stres! Ne vem, če to velja za moj primer vrtoglavice in nezavesti, je pa vsekakor povezano, saj sta se pol ure pred tem skregali dve meni ljubi osebi.
Bi bil res to lahko pravi vzrok? Al vseeno boljše obiskat doktorico (če mi bo uspelo priti do nje

)