Narediti/ nenarediti prvi korak?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Narediti/ nenarediti prvi korak?

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Zdravo, :help:

Teden dni nazaj sem se zaposlila v neki trgovini. Tam sem spoznala sodelavca, ki je bil že prvič zelo prijazen do mene. Zelo mi je všeč, rada bi ga povabila ven , pa si ne upam... kar ne morem . Danes sem že odprla usta ko je šel mimo mene , pa sem si premislila. :stumm: Pa tudi nisem nevem kako samozavestna.

Jaz mislim , da sem mu vsaj malo ušeč... :nixweiss:
Znaki:
:hearts: neprestano me gleda
:hearts: ko smo bili skupaj na odmoru, mi je njegov kolega pred njim namignil , da sem mu vsaj malo všeč
:hearts: vedno, ko ga pogledam prva, odmakne pogled

Ampak zadnjih nekaj dni se sploh več ne pogovarjava, samo pozdravljava se in gledava.

Kaj naj naredim? naj ga vseeno povabim ven ali naj ga še malo "osvajam"? kaj mislite, so ti znaki pozitivni?
hvala za odgovore. :mrgreen:
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Znaki so definitivno pozitivno, pa vseeno ga še malce spoznaj, če se zanimaš za kaj resnejšega, če pa je kaj bolj na hitrco pa mislim, da bo kr pravi. :D

Moj nasvet pa je še: sodelavca (jaz osebno) - nikoli več. ;)

Pa opozarjam te še na pravilo našega foruma: v enem postu je dovoljenih le 5 smeškov.
Waiting in the queue oh whoopee doo
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no, jst sem se s svojimi izkušnjami naučila, da je kdaj tudi treba razskirat za svojo srečo in se potrudit..in sem razskirala in zdaj imam...tisto kar sem si želela, tistega katerega sem hotela in tistega katerega ljubim...pa sem se precej namučla, precej bruk si nardila, ampak je bilo vredno...
hočem ti povedat, da povabilo na pijačo ni noben bavbav in lepo požreš ves strah, spregovoriš tiste tri besede in je...izgubiti nimaš ničesar...le pogumno punca! :wink:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 31. Okt. 2010 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Ko boste sped skupaj na odmoru ga povabi na kavico/pijačko po službi, da ga bolje spoznaš itd. Kot je rekla purple nedolžno povabilo na pijačo ni noben bavbav. Boš videl akako se bo razvijalo naprej.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Tut jst bi ti svetovala, da mu po službi rečeš, če ma mogoče čas za kako pijačko. Tko čist spontano ga povabi pa bo vrjetno to to :wink:

Pa svetovala bi ti, da (vsa na prvi pijački) ne daješ vtisa, da kok ti je oh in sploh, ampak bodi taka čist sproščena, pač zgolj res pijačka. Pol bojo vrjetn te pijačke na dnevnem redu, pol pa bi se že lahko kej prešaltal :D

Pa tut tkole mu reč, če bi šou kak petek al pa soboto vn,... Al pa, če boš ti s svojo družbo on pa s svojo, d se samo pozdravita na hitr pa kako rečeta, če/ko se srečate. Tko čist spontana bodi pa ima da pali :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jap, znaki so že pravi :D
povabilo na kavo... izgubit nimaš nič :)

you go girl! ;D
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

:flower: PuNcE, ju3 gREm Pa v AkCiJo :flower:

pa sigurno vm sporočim kaj je blo...
wish me luck
:mrgreen:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiikoooooooo srečeeeeeee! :D :*
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 31. Okt. 2010 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

lej ne preveč komplicirat da ti ne bo ušel. ne vem, nekak enkrat čist mimogrede mu reči če bi šel na kakšno pijačo s tabo.al kej tacga.sj ne vem no
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

valda da nared prvi korak, nic ne mores zgubit. sploh pa baje moderni fantje to radi vidijo, da se punca angazira. tko da sam pogumno pa velik srece! :)

js sm zadnc zuni nardila pru korak, pa poj je biu se ful lep vecer za mano, zj pa sicer nc ne poklice (ze dva dni, se kj upanja? :wink: )...ampk vecer pa je biu useeno lep, nobenga usiljevanja pa nc..
Zivljenje je piskotek!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kaj si pa mislite o tem?

Zabava....prideš tja in spoznaš pač enega fanta...se lepo pogovarjamo in sem imela potem občutek kot da me naskrivaj mal gleda oz. pogleduje prosti meni... Potem čez nekaj par urc ga slišim da je reku, da ga mika da bi šel še mal po Lj pogledat ane in ga v tistem pogledam pa je reku če mislimo kam iti sem rekla jst bi šla full ker me mika mal po LJ...

No in potem smo šli v en lokal...eni so šli domov ker so ga pili jaz in on sva ostala in sva se pogovarjala potem sva oba lačna postala sa šla na pica košček. No potem sva sedea v avtu en krog sva šla z njegovim naokoli pa sva se še mal menla...no potem sem šla domov in to ob šestih zjutraj. Nasednji dan zvečer sva se pogovoarjala na enem forumu in mi j potem dal msn. No in sva se pogovarjala skorej celo noč :eek: ja res je ja...je reku da sem lušna punca pa simpatična...

Všeč mi je...

On je hotu par mojih fotk pa sm mu pol tri poslala on jih je pa pol men pošilju svoje...

Kaj mislite? Kako nej naredim prvi korak? Najbolje da lepo počakam in se prepustim toku ane?

Ja najboljš da tk nardim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Tigi napisal/-a:Kaj si pa mislite o tem?

Zabava....prideš tja in spoznaš pač enega fanta...se lepo pogovarjamo in sem imela potem občutek kot da me naskrivaj mal gleda oz. pogleduje prosti meni... Potem čez nekaj par urc ga slišim da je reku, da ga mika da bi šel še mal po Lj pogledat ane in ga v tistem pogledam pa je reku če mislimo kam iti sem rekla jst bi šla full ker me mika mal po LJ...

No in potem smo šli v en lokal...eni so šli domov ker so ga pili jaz in on sva ostala in sva se pogovarjala potem sva oba lačna postala sa šla na pica košček. No potem sva sedea v avtu en krog sva šla z njegovim naokoli pa sva se še mal menla...no potem sem šla domov in to ob šestih zjutraj. Nasednji dan zvečer sva se pogovoarjala na enem forumu in mi j potem dal msn. No in sva se pogovarjala skorej celo noč :eek: ja res je ja...je reku da sem lušna punca pa simpatična...

Všeč mi je...

On je hotu par mojih fotk pa sm mu pol tri poslala on jih je pa pol men pošilju svoje...

Kaj mislite? Kako nej naredim prvi korak? Najbolje da lepo počakam in se prepustim toku ane?

Ja najboljš da tk nardim...
No u bistvu si si že sama odgovorila... Vso srečo!
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Tigi, da te ne bom po ritki!!!! :D sej veš zakaj...

Gleh ti bom dala eno lepo primerjavo, ki jo boš sigurno razumela :D

voziš se v Hondi (tvoje življenje), pa fuuuuuuul rada divjaš in in se prehitro voziš po ovinkih in tam kjer nebi smela (ljubezen) pa sama veš da se lahk fuuul hitro zaletiš (spustiš z nekom v neko razmerje) in na koncu si lahko kej narediš ali se celo ubiješ (boš spet prizadeta in boš žalostna). Zato ti jst vedno predlagam, da vozi raje počasi in previdno in se ne zaletavaj :D
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 18. Dec. 2006 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori