vaje za bolj čvrsto postavo
-
- Sramežljivka
vaje za bolj čvrsto postavo
mene pa zanima če kira pozna kake vaje za trebuh, noge, roke pač za bolj čvrsto postavo pa take da jih lahk doma izvajaš 

-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
Drage Cosmo bejbe, preberite si vadnico Uresniči sanje o lepem trebuščku in naj se vam sanje uresničijo
V naslednjih dneh / tednih pa boste v rubriki http://www.cosmopolitan.si/zdravje/ na Cosmopolitanovi strani zasledile še več vadnic.

V naslednjih dneh / tednih pa boste v rubriki http://www.cosmopolitan.si/zdravje/ na Cosmopolitanovi strani zasledile še več vadnic.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
somebody napisal/-a:jst delam mal vaje iz cosmota, iz une rubrike cosmo fit al neki tazga; članke izrežm, jih nalepm v zvezk pol pa po tem delam
koliko časa pa ti že to delaš, a kaj pomaga?
jst, ko sem se enkrt lotila, mi je blo tako težko, da ajoj

pa kaj delš vse vaje iz cosmota, k pride...al sam nekatere

Re: vaje
africangirl napisal/-a:mene pa zanima če kira pozna kake vaje za trebuh, noge, roke pač za bolj čvrsto postavo pa take da jih lahk doma izvajaš
Poznam tiste iz Cosmota pa iz Smrklje.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
angel_girl napisal/-a:somebody napisal/-a:jst delam mal vaje iz cosmota, iz une rubrike cosmo fit al neki tazga; članke izrežm, jih nalepm v zvezk pol pa po tem delam
koliko časa pa ti že to delaš, a kaj pomaga?
jst, ko sem se enkrt lotila, mi je blo tako težko, da ajojsam se morm ponovno
pa kaj delš vse vaje iz cosmota, k pride...al sam nekaterekatere priporočaš?
delam kšne pol mesca; morm rečt d se mal vid sprememb, sam je pa res d kdaj mal kej spustim tko d se ne držim 100% navodil; ponavad t lažje dost redno delam, težjih se pa včas kr mal izogibam oz. jih ponavd delam kdr mam res dost časa.
delam tiste k so mi zanimive, k mislm d mi bodo dobr nrdile; predvsem za noge, včasih za trebuh, za zadnjico pa bl redko. pa tistih z žogo tud ne delam rada.
drgač zlo so mi všeč une k so ble v posebni izdaji cosmota (stil in lepota); naslovje bil neki v zvezi kuko zgledat seksi v kavbojkah tiste so mi ful všeč.
morm rečt pa d pogrešam kšne vaje za roke, hrbtne mišice, v glavnem zgorni del telesa.
Jst poznam tole: uležeš se na hrbet (recimo na tla) pa se primeš za rob postelje. Nato pa dvigaš pa spuščeš noge, brez tega da bi se vmes ustavljala al pa noge spuščala na tla. Men kar pomaga. Al pa si na kakšen program za dol vlečt datoteke vpište Vinsor pilates, pa si sam dol vlečte filmčke. So kr v redu 

You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
- Sramežljivka
Re: vaje
africangirl napisal/-a:mene pa zanima če kira pozna kake vaje za trebuh, noge, roke pač za bolj čvrsto postavo pa take da jih lahk doma izvajaš
veliko vaj je, ki se izvaja z lastno težo...
za čvrsto postavo je potrebno upoševat tudi jedilnik..pravilna prehrana...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana