Sončna očala
Sončna očala
Ali nosite sončna očala? Kaj vam je najbolj pomebno pri nakupu sončnih očal in koliko denarja ste pripravljene odšteti za njih?
jst sm se jih navadla redno nosit komaj letosnje poletje, za njih pa sm dala 10000 (so mele 50% popust).. in sm pa kar zadovolna.. rajsi sm dala malo vec in so kvalitetna, kot pa da kupim ene za 2 jurcka in je isto kot da jih nebi mela 

Zadnjič spremenil kitty, dne 06. Jun. 2005 9:44, skupaj popravljeno 1 krat.
ja jaz mam kar rada soncna ocala. Sluzijo kot modni dodatek pa tuki scitijo nase oci. Do sedaj sem nosila bolj sportna soncna ocala. Ampak imam naslednjo pomlad v planu kaj od chanela ali D&G.
Follow your feelings, trust the emotions, gravitation is useless tonight, fly, let the electric techno melody blow your mind out into space! EnJoY*
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
¤MajC¤ napisal/-a:fiona napisal/-a:soncna ocala so zakon! jaz obozujem sportna od adidasa, pa oakly so dobre...
od elegantnih pa bolj katere mi pasejo..(tezko)... Ampak na sportanju pa obvezno, sploh taka lahka...
uau, spomini na poletje....
Men sotut oakly zakonSam ce bi ble kaj cenejse se tut nebi kaj extra bunla
ja drage so. Jaz spadam med tiste butce, ki za sportni kos dajo vse, pa ceprav nimajo za kavbojke...

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt: