Moji in njegovi starši

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Poletna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Moji in njegovi starši

Neprebrana objava Napisal/-a Poletna »

Imam fanta, s katerim sva s presledki skupaj že skoraj 2 leti. en presledek je bil slab mesc, drugi 3 mesce. vmes sva se tudi sm ša tja še videvala.
ampak vseeno na koncu vedno pristaneva skupaj. vedno je on prišel nazaj...in sedaj u zadnjo je rekel, da je po vsem času res dojel, kako rad bi ostal z mano....da je le rabim malo časa, in da sedaj točno ve, kaj hoče.
poznava se zelo dobro, on pozna moje starše full, jaz njegove tud precej. vendar...sem mu zadnjič predlagala, če bi se najini starši med sabo spoznali (moj oče je celo rekel, da mu je čudno da sva midva že tolko časa skupej, starši pa se še ne poznajo med sabo....pa še celo iz istega kraja smo....).
Fantu sm to povedala, vemdar mi je iskreno povedal da nad tem ni navdušen in da vse pride ob svojem času....
Trenutno se s fantom zlo dobr razumeva....in se ne kregava več, kot včasih.

Kaj storiti, kaj naj si mislim??? lahko dodam še to, da imam jaz s s vojimi starši veliko bolj oseben odnos, veliko se pogovarjamo...bolj smo navezani. Pri njih doma pa se bolj poredko pogovarjajo, saj je on tudi že nekoliko starejši...imajo bolj površnski odnos.
On je star 24, jaz 21.
Kaj menite....kako spoznati starše...ali nekako vzbuditi tudi pri njem željo po tem???....hvala za nasvete že v naprej.Lp,Poletna
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ahz pri nama je isto. sam da mamo pri nas obrnjene razmere. mi si nismo tk blizu kot oni. pa mi niti pomotma ne pride na pamet da bi se starsi spoznavali. ne vem... se mi zdi da niso "za skupaj"...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Tko k je on reku...vse ob svojem času. Če on še ni pripravljen, ga je brezveze neki silt. K bosta oba čutla, da je taprav cajt, pol pa go for it. Nima smisla neki forsirat, drugač bo še več odpora do tega dubu. Bo že enkrat pršlo do tega, če bo šlo vse ostalo dobr.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Najbolš vse ob svojmu času..mogoče bi blo fajn da bi se kr nek srečal čist naključno, pol bi se pa že zmenl..jest mam srečo da so se najni že poznal..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

zdej glede na to, da si sama najprej omenla pavze in to, da se je nazadnje on vrnil z besedami "zdej točno vem, kaj hočem", te je verjetno njegov odziv mal spravil v dvom o njegovih besedah. ampak ker praviš, da si z njegovimi ni blizu, mislim, da gre tu za čisto razumljivo reakcijo. forsiranja nikakor ne priporočam, dej mu čas.

men tut trenutno ne pride še na misel, da bi starše med sabo spoznala, pa sva tut mejčken manj skupej kot vidva.
...just breathe...
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

jst tud mislim, da ne smeš forsirat..on že ve zakaj tko hoče, že ima kak razlog..pri meni je recimo bil razlog, da sm se hotla najprej prepričat, če je to res to, da ne bi zdej vsazga tipa lih s svojim spoznavala še več kot to, z njegovimi, pri njemu pa je mogoč kej druzga,kaj pa veš-mogoče ga je pa clo kej sram...al pa mogoče njegovi nočejo tega, pa ti on noče povedat
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tko kot so napisali, ne smeš siliti fanta v to..obstaja možnost, da pač on noče spoznanja zaradi veliko razlogov...med prvimi ej zihr ta če se bodo ujeli, ali če bodo njegovi starši všeč tvojim...to je pomoje največja bojazen pri teh spoznanjih...sploh če so starši recimo taki (ali tvoji ali njegovi) da bi lahko na podlagi dugih staršev presojali tudi kakšen je njihov otrok..npr. če ma mama samo osnovno šolo, se bi lahko bali, da bi sin tudi mel probleme s šolo...
nevem no, vsaj pri meni je tko da ful nebi rada še spoznala staršev med sabo, ker so čisto nasproje in ghlede na to, da sem še malo manj priljubljena pri njegovi mami, bi potem zihr ona pri moji iskala akše podobnosti in vzroke, tko da zaenkrat pri meni to odpade...
poznam pa veliko parov, ki so skupaj tud že po več let (recimo brat od mojega je starše med sabo spoznal po 6 letih zveze) pa se starši še vedno ne ponajo..nekateri so se spoznali šele na poroki...
to zna bit dost delikatna stvar..sicer odvisno od ljudi, ampak za moje pojme se lahko še počaka..
pomje to, da on tega poznanstva zaenkrat še noče nima nič veze z vajinim razmerjom..ampak ga že teži nek strah pred tem..
tko da ne sili ga v nič..še je čas zato in škoda je kreganja za take zadeve :)
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Men je to tut full smotan. Midva sva tut že skor 4 leta skup, pa se najini starši ne poznajo. Vedno se mi zdi, da se nebojo ujel al pa kej tazga. Sam vse planirava to hmal narest :D Enkrat se pa morjo spoznat.
Kar se pa tvoje situacije tiče, ti pa tut jz priporoča, da bo že prišel čas in takrat bo najbolš.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Nikoli se nisem ozirala na to, kako dolgo bom s fantom skupaj, če sem ga imela rada, sem ga pripeljala domu. In ker je biu moj bivši malo dlje stran, ga je včasih mamica pripeljala k nam. Tako da so se že spoznalipo kakih 14 dneh. Po enem mesecu pa so bili že pri nas na večerji....hitro je šlo, ampak starši so se krasno razumeli.

In tudi s sedanjim fantom nimam teh zežav. Od rojstnih dnevov, do krajših počitnic ali izletov, piknikov, praznikov...smo kr dostikrat skupaj.
Jaz mislim, da če imaš nekoga rad, pa tudi če ne veš kako dolgo bo vse skupaj držalo, zakaj se nebi spoznali med sabo. Sej to ni nič slabega. Sploh ker sta v bistvu že dosti časa skupaj. Najini starši so se kar hitro spoznali med sabo, ni bilo še eno leto mimo...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

Moji in od bivše starši so se spoznal po 3 tednih,in še sedaj imajo stike.
Meni je bet ampak se razumejo
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Rumba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rumba »

Moji in njegovi starši se ne poznajo, mi je pa 'tašča' že ene parkrat rekla nej jih prpelm na kavo... sam mi ni lih do tega. Ne vem no. Sj je dost da si skos neki dajemo med sabo-če kdo kej speče!
Mea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mea »

Starši mojega fanta se niti slucajno ne bi razumeli z mojo mami, zato res ne vidim potrebe po spoznavanju. Vsak si sam isce druzbo tistih, ki so mu vsec in ne vidim potrebe po tem, da se starsi na silo neki druzijo. Sploh mi gredo pa ze od malega na zivce vsa kao-spodobi-se-srecanja, rojstni dnevi itd. med sorodniki, ki nimajo cisto nic skupnega razen sorodstvenih vezi.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Midva sva skupaj tri leta in sta najini druzini kar hecno prepleteni. On mojega oceta ne pozna (zelim si, da ga tudi sama ne bi!) oz. sta bila po sili razmer enkrat predstavljena in pri tem se je koncalo. Sicer pa njegova starsa veckrat obisceta mojo staro mamo, ki je sivilja. Spoznala sem jih jaz, se niso prej. Moja mami je njegovo mami enkrat videla pri moji stari mami, oceta pa se ni.

Obema je tako cisto prav, ker se zavedava, da so to zelo razlicni karaktzerji, ki ne pasejo skup, in ni nobenega razloga, da bi jih silil. Pravzaprav je meni ljubse, da se ne poznajo. Njemu je pa popolnoma vseeno.

jaz tvojega fanta cisto razumem, ti ga pa verjetno nikoli ne bos. Sklepam, da sta odrascala v razlicnih okoljih. Ampak, ceprav ga ne razumes, vseeno spostuj njegove zelje. Cisto mozno, da ima dobre razloge za to (sem nekaj podobnega ze dozivela).
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Uf pr men je tut zakompliciran.

Fotr ne pozna nobenga, tut mojga fanta ne, ker: ne živi več z nami, srečujeva se samo poslovno, govoriva pa tut sam o šoli pa delu (moje osebno življenje ga ne zanima)... za našga fotra bi blo dobr edin, če bi domov pripeljala doktorja znanosti tko, da mu enostavno ne dovolim vmešavanje v moje osebne zadeve.

Mami je pa čist drugačna in bi se lah zaštekala čist z vsakmu človekam na tem svetu tko, da njegove starše pozna, ampak ni pa tko, da bi se zdej skoz videval (bolj kšne posebne priložnosti). Sicer pa tut jest ne hodim k njemu domov (long story) in mi je čist vseeno za njegove al pa moje starše, sploh, če bi bla že na svoje mi je vseeno, če se nikol ne obiskujejo/mo.

A nista pomembna vidva in ne njegovi/tvoji starši?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

o maj gad :eek: pr men je čiiiiiiiiist isto ej! pa še isto smo stari :eek:
midva sva pa skupaj dve leti pa pol in še vedno se niso starši spoznali, ker on sploh ni za to.
tko da bom tut jst tole temo spremljala :D
Odgovori