) in jih naravnost obožujem in cenim zaradi zanimive zgodovine in fenomenalne glasbe, ki me vsakič znova inspirira..
Za to temo pa sem se odločila tudi zato, ker je prejšnji mesec (na moj rojstni dan
) umrl eden od ustanoviteljev te legendarne skupine, Syd Barrett. Jst tega človeka tok občudujem, naravnost obožujem ga, zame je genij..
In mi je tok žal, da je tako kmalu zapustil to skupino, sam droge so ga zjebale in se ni dal več delat z njim.. Je bil pa očitno res poseben človek, saj mu je skupina posvetila pesmi, kot so Wish You Were Here in Shine On You Crazy Diamond.
Poleg teh dveh pesmi najraje poslušam še Comfortably Numb, Hey You, Dark Side Of The Moon, See Emily Play (še iz časov s Sydom) in seveda legendarno Another Brick In The Wall. V bistvu majo toolk lepih pesmi, da sploh nima smisla naštevat.. Jst jih obožujem.
Še "par" slik:
Dobrodošli so komentarji in slike!

Sploh preden so zaigral Wish You Were Here in je Roger rekel: "It's actually quite emotional, standing up here with these three guys after all these years. Standing to be counted with the rest of you. Anyway, we're doing this for everyone who's not here, particularly, of course for Syd." 
prvič slišim zanje