Ga katera trenutno dela, je kje kakšna sotrpinka? Na sploh pa - kje ste delale izpit (kraj), kakšne mate izkušnje z inštruktorji, koliko ur vožnje ste imele, je šlo vse v prvem poskusu?
Oj, jst sem izpit nardila prbl. pred dvema mesecema. Najprej sem nekej ur naredila v LJ. Potem sem zamenjala avtošolo, ker je bil inštruktor v LJ pr**** in je mislu, da mu bo ratal nabijat ure. Naprej sem delala v Kranju pri B&B in sem mela fenomenalnga inštruktorja! Vse sem naredila v prvo (in priznam, da mi še dons ni jasn kako mi je to uspel). Mela pa sem 32 ur. Če si iz Kranja oz. iz Gorenjske ti priporočam B&B-jevce . Ok, tut iz LJ baje hodjo k njim! Dober delej in uživej, men je blo na konc kr hudo, ker sem nehala! LP Ana
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Jaz ga grem delat zaj en x.Kaj je zaj to neki novi butast zakon da se mores dve leti z nekom ko ze ma dolgo izpiz vozit? baje se bo to sprejelo? Butasto.Zato ker majo v ameriki tak se ni nujno da mi rabimo tak.
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz ga grem delat zaj en x.Kaj je zaj to neki novi butast zakon da se mores dve leti z nekom ko ze ma dolgo izpiz vozit? baje se bo to sprejelo? Butasto.Zato ker majo v ameriki tak se ni nujno da mi rabimo tak.
ko nardis izpit itk da se loh sam vozs(ce si 18 str)... bo pa po novem letu tko da bos su loh delat izpit ze ko bos 16,5 str. in pol se bos tud loh vozu ampak do 18 leta samo v spremstvu polnoletne osebe z vozniskimi izkusnjami... glavno voznjo pa mas sele pri 18ih al neki tazga
v ameriki pa majo tko da se loh cist sam ze pri 16ih vozis, ce se prou spomnem...
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz ga grem delat zaj en x.Kaj je zaj to neki novi butast zakon da se mores dve leti z nekom ko ze ma dolgo izpiz vozit? baje se bo to sprejelo? Butasto.Zato ker majo v ameriki tak se ni nujno da mi rabimo tak.
ko nardis izpit itk da se loh sam vozs(ce si 18 str)... bo pa po novem letu tko da bos su loh delat izpit ze ko bos 16,5 str. in pol se bos tud loh vozu ampak do 18 leta samo v spremstvu polnoletne osebe z vozniskimi izkusnjami... glavno voznjo pa mas sele pri 18ih al neki tazga
v ameriki pa majo tko da se loh cist sam ze pri 16ih vozis, ce se prou spomnem...
torej ce sem jaz 18 stara lahko sama vozim bogu hvala(danes verjemem da je nekje)
Jaz sem mel 32 ur vseskupaj, delal sem pa v MB. Naredil sem pa vse v prvo. Tukaj pod 30 ur zelo težko greš na izpitno uro. Takrat je bila ena ura 3300 sit (-10%), ker je bilo prek šole malo ceneje .
sama se ne delam izpita, ceprav bi ga po novemu ze lahko, ko bo sprejet ta nov zakon...sicer pa bomo videli kako bo,... ceprav bi zeloooooo rada imela izpit...
Jst sm delala v NMju, AMD, supr inštruktor, nikol se ni dru name, ni nabijou ur, nardila sm vse v prvo, mela sm 26 ur. Zdj pa še slabo leto, pa bom mela 2 leti izpit.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...