ok bolj slaba slika,ampak to je nanizanka Oh ta sedemdeseta,napišite kakšno mnenje o njej,o igralcih,itd.
igralska zasedba:Aston Kutcher,Danny Masterson,Mila Kunis,Laura Prepon,Vilmer Valderama,Topfer Grec....
Zadnjič spremenil N{n}ka, dne 19. Jun. 2006 14:01, skupaj popravljeno 3 krat.
Uf,sedemdeseta zakon!!! Full je vredi! Najbolj smešen mi je Fez, najbolj cute Steven, na živce mi pa gre Jackie Heheh. Drugače je pa foter od Erika (Red) full faca. On in njegve brce v rit
Joj, men so tko fajni Donna mi je najboljša, pametna pa lušna.
Pa Jackie je tud faca. Mah, sej so vsi ful svetski in so eni izmed redkih, ko se jim res lahko nasmejim tko fejst da me začne trebuh bolet
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
bubbles napisal/-a:od teh serij, k so "novejše", mi je ena najboljših. si pa ne loadam vnaprej zadev, ker sem slišala, da naslednjo sezono kr nekej likov ne bo več...
ja 8. sezono pride par novih likov not pa nekater grejo...to je kr pokvarl to serijo prejšne sezone sem komi čakala da pogledam...to zadnjo sm pa toook časa gledala...sem mela celo sezono na računalniki pa sem res če ni blo nč druzga za gledat to gledala
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you