s kšnimi konkretnimi dobrodelnimi akcijami se ne ukvarjam, ker nimam denarja za to

dam pa vedno kakšnemu klošarju kakšen dinar, če e prosi..ponavadi je skos stal en ful prijazen klošar na nazorjevi pred tramontano, lepo urejen in vse in sa se na koncu že kar spoprijateljila, ker je bil res prijazen in vse..in vedno, čist vedno ko sm šla mimo sem napraskala neki tolarčkov zanj, pa kšn cigaretk sm mu dala..
če ne pa tud drugim klošarjem dam če prosijo, razen če ni kej pretirano nesramen pa mi pride z izjavo "dej dnar", takih ne pošmerglam...in moj fant je isti...dava tud tazadn denar, ki bi šel za kavo, klošarjem, naj imajo za preživetje...
če ne pa cunje vse v zabojnike humana, na karitas in rdeči križ jih ne nosim, ker sm slišala veliko reči, da delavke tabolša oblačila nesejo k sebi domov in jih pošenkajo tistim, ki pomoči res niso potrebni, pa še čistilnico zahtevajo, jst pa za dobrodelnost nimam denarja da bom dala za čistilnico za eno vrečo cunj 10000 sit, ker oni itaq dobio denar od države in jih lahko oni očistijo...goljufanja nepodpiram...
in ne podpiram ciganv!teh pa sploh ne, ena baba mi je enkrat zabusla ko sm ji dala 50 tolarjev, da kaj je to, če je to sploh kej dnarja, in take..haloo, bod vesela da sm ti sploh kej dala, glede na to da je mela obute nike superge!
če ne pa razne akcije, ki jih majo po ljubljani ala vtis roke na rjuho pa tkole, sodelujem pri vseh takih rečeh, če naletim nanje in vedno pošiljam smsje za kakšne ala cunami akcije...nisem pa darovala za darfur iz principa, ker to počne drnovšek, ki bi lahko kaj več naredu za naš narod k so revni pa tko, on pa ajš zbera za darfur..sej mogoče so oni res bolj bogi, sam naj pač on daruje in naj darujejo njim tiste države, ki imajo več denarja, ne naša ki še za svoje nemore poskrbet...mene kar stisne ko gledam kake odaje, kjer predstaljajo družine, ki sobrez vodovoda, elektrike in brez socialne pomoči..