Sanjsko potovanje

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: velenje

Sanjsko potovanje

Neprebrana objava Napisal/-a Ninica »

...moje je Kuba,Mehika,...
..za potovanje v romantičnem smislu pa kaki otoki,kjer je omejeno št. obiskovalcev...
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Hm... Avstralija z Novo Zelandijo, Egipt, Kitajska (Peking), Vietnam in Kambodža, severnoevropske države (Švedska, Finska, Norveška), pa še enkrat bi šla v Rim in v London (+ še kateri drugi kraj v Angliji, pa če bom že tam bi še šla malo na Škotsko in Irsko...)...

Romantično potovanje... no, na vsaj ta potovanja, ki so napisana zgoraj, bi vzela svojega lubija, drugače pa bi z njim šla še uživat na kakšen otok, kjer bi bilo le nekaj ljudi, ki bi skrbeli za najino udobje... Okej, cheaper varjanta je pa samotni otok... :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Že skos si želim it v Avstralijo za kakšen mesec, polovico meseca za obiskovanje in lenarjenje na čudovitih plažah, polovico pa za obiskovanje in raziskovanje ostalih znamenitosti ......... to so moje sanje ............
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mrs. Smiley »

Kakšni Cookovi otoki, pa moj najdražji zraven seveda :gut:
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

na samotni otok pša ne grem!!! sem včeraj gledala survivor in ugotovila da samotni otok niso samo palme pa samotni romantični sončni zahodi ampak tudi veliko žuželk, pomanjkanje hrane in vode strupene kače...
ne ne ne hvala!!
jaz bi šla na karibe ali pa v london pa nekoč v pariz, ja pa grčijo, egipt, mehiko, rim, moskvo... v glavnem v vse kraje ki imajo bogato zgodovino in ve katerih se da tufi uživati... :lol:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

KUBA!!!!! :D
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

a ni taka tema že bla?...No drgač si pa želim it v brazilijooooo :razz:
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js bi šla pa na en samotn otok s svojim lubijem kjer neb blo morskih psow midva pa neb mela čist NČ sabo :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Zame je vsako potovanje sanjsko sam da je moj lubi zraven.....drugač si pa želim obiskati, Španijo, Novo Zelandijo, Egipt, Turčijo, Grčijo,......ma sej če tko pogledam, bi si rada ogledala vse države sveta.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

joooooj....ne vem če lahko odgovorim......se mi zdi vprašanje full težko :? jst bi šla marsikam...mehika, kuba, kakšni otoki v indijskem oceanu ne bi bili slabi, london, turčija, španija, avstralija, italija......ma jst bi šla po celem svetu :razz:
It looks like we could have made it baby...me and you!
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Že od nekdaj me fascinira Daljni Vzhod, še posebej Japonska, pa mam tud namen it tja. Ko diplomiram iz japonščine, če ne prej. Poleg Japonske pa še Brazilija, Karibi, pa Združene Države (tja pa grem drugo leto z lubijem).
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

nogica napisal/-a:a ni taka tema že bla?...No drgač si pa želim it v brazilijooooo :razz:

le zakaj :?: :wink: :)
Gone
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Zelo rada bi obiskala kaksne eksoticne kraje, kot je naprimer dominikanska republika, ...
sicer pa bi na splosno rada potovala, za kar do sedaj (na zalost) ni bilo priloznosti...
:(
Uporabniški avatar
Nannn
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maldivi

Neprebrana objava Napisal/-a Nannn »

Sanjsko potovanje Maldivi tudi kaksnih Cookovih otokov se neb branila seveda z mojim najdrazjim...
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

ursyxy napisal/-a:Že skos si želim it v Avstralijo za kakšen mesec, polovico meseca za obiskovanje in lenarjenje na čudovitih plažah, polovico pa za obiskovanje in raziskovanje ostalih znamenitosti ......... to so moje sanje ............

Hmmmm...pa ti maš ja moje sanje :gruebel: :gut:
Odgovori