Ker nimam avta sem velikokrat sanjarila, kako bi se blo fajn z avtom zapeljat do šole, kolegice, knjižnice... Ampak odkar sem se preselila v Ljubljano sploh nimam več tako velike želje po vožnji - oziroma se tukaj po Ljubljanskih ulicah definitivno ne bi prevažala z avtom (v ta namen si bom naslednji teden priskrbela kolo - super stvar za letanje po opravkih v Lj. in hkrati rešitev pred gužvo). Ampak ne pišem zato, ker to je že tako splošno znano, da je Lj nasičena s plehom. Opažam, kako se folk za volanom obnaša!!

Zadnjič sem vidla, kako je tip v nekem čist pošmekanem in sfriziranem avtu priletel v enga starga golfa pred sabo, ko se je ta počas ustavljal, da bo zapeljal na robnik. Sej to ni bila neka full nesreča - toliko, da se je mal podrajsal s svojimi vrati ob golfa, itak je bil pa on kriv, ker je prehitro pripeljal. V tem golfu je sedela gospodična stara do 30 let. Ko se je tip zadel vanjo z vrati, je ponorel

stopil ven in se začel dret nanjo, kot da ni človek! Totalno jo je preklel - sej folk je itak sam gledu, v njegovem avtu pa je sedela njegova prinčipeska, vsa ponosna, ker ima tazga zajebanca

Voznica v golfu je bla čist bleda; ko se je zdru nanjo, se je vsedel nazaj v avo in se odpelu. Če bi se men to zgodil, bi ponorela! Da bi me tkole en poniževal zarad lastnega prekrška in to v javnosti!
:box:
Je mela katera že podobno izkušnjo? Kako ve odreagirate pri kretenih, ki hočjo takoj obračun kar na cesti?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!