ko človek najeda samemu sebi
ko človek najeda samemu sebi
Ojla.
Ne vem, kaj se mi dogoaja zadnje case. Res je,da imam pred sabo zelo zahteven izpit in sem temu primerno živčna... Ne vem, kaj naj. Včeraj sva bila z lubijem na kavi v enem lokalu in je bila kelnarca takoooo prijaaaznaa do njega...mislim-men je pol v avtu cist vn vrglo, kaj imata, kako se to ona obnaša, itd. Zatrjeval mi je,da nimata nič. OK, ampak meni zadeva ne gre iz glave. Najedam sama sebi, nesrečna sem, njega sploh nočem poklicati, ker mu bom spet težila, skratka, sem živa mora na dveh nogah samo zato ker živciram samo sebe. Naj me nekdo v rit brcne in naj bo torek (izpit!) ze enkrat mimo.
Tenx za vse nasvete...
Ne vem, kaj se mi dogoaja zadnje case. Res je,da imam pred sabo zelo zahteven izpit in sem temu primerno živčna... Ne vem, kaj naj. Včeraj sva bila z lubijem na kavi v enem lokalu in je bila kelnarca takoooo prijaaaznaa do njega...mislim-men je pol v avtu cist vn vrglo, kaj imata, kako se to ona obnaša, itd. Zatrjeval mi je,da nimata nič. OK, ampak meni zadeva ne gre iz glave. Najedam sama sebi, nesrečna sem, njega sploh nočem poklicati, ker mu bom spet težila, skratka, sem živa mora na dveh nogah samo zato ker živciram samo sebe. Naj me nekdo v rit brcne in naj bo torek (izpit!) ze enkrat mimo.
Tenx za vse nasvete...
Zivljenje je lepo...
Ja jst doskrt najedam tud sama sebi
Takrat povem svojim najlubšim, da sem tečka in naj ne zamerijo, in valda vsi: Ma neeeeeee sej nisi tečna no.
Ah kje pa
Jst kakšnega konkretnega nasveta nimam za to, pač pride pa mine.

Ah kje pa

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
renatka_ napisal/-a:gemini napisal/-a:
japa mene pozdravi to da me lubi pocarta (kr ma jeklene živce za mene, pa traja enčas da me nardi čist mehko, da pozabim na vse)
ja to je edino prbližno zdravilo, čeprou pol še njemu stalno najedam u smislu kok sm tečna ..itd...itd

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
galathea js mam tut take dneve..zadnje čase jih je kr dost k sm mal bolj pod pritiskom zdr šole..in grem sama seb res na žiuce..sam sej ma vsak take momente..ne skrbet..js sam vem da pol k bo poletje pa počitnce bo zihr dbest k ne bo več skrbi.. in bom loh sproščeno uživala brez da me neki žre..
ja..pridni so da ns prenašanjo..tok sm mu hvaležna k vedno vztraja ker ve, da čeprou tega ne pokažm ga tist trenutk najbolj rabm..
gemini napisal/-a:renatka_ napisal/-a:gemini napisal/-a:
japa mene pozdravi to da me lubi pocarta (kr ma jeklene živce za mene, pa traja enčas da me nardi čist mehko, da pozabim na vse)
ja to je edino prbližno zdravilo, čeprou pol še njemu stalno najedam u smislu kok sm tečna ..itd...itd
ja..pridni so da ns prenašanjo..tok sm mu hvaležna k vedno vztraja ker ve, da čeprou tega ne pokažm ga tist trenutk najbolj rabm..
say it right..
poznam take trenutke...to je ponavadi par dni pred mojim časom v mesecu....znam bit zlo neznosna...pa saj mine...moji pa tud takrat malo potrpijo...
včasih pač pride tak čas..pa saj mine potem...
včasih pač pride tak čas..pa saj mine potem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
V tem smo si verjetno vse podobne.
Vsak ima dan/teden/obdobje, ko gre sam sebi na živce (kar je skoraj najhuje
), ko ti nič ne paše & bi najraje vse pustil za sabo ... Ampak najpogosteje se taki dnevi prespijo, in ko pride nov dan je že boljše.
Vsaj pri meni.
Seveda pa je takrat zelo lepo, če imaš nekoga, ki te posluša & prenaša, pa če se ti zdi, da si še tako tečna.
Aja, še to ... držim pesti za izpit!

Seveda pa je takrat zelo lepo, če imaš nekoga, ki te posluša & prenaša, pa če se ti zdi, da si še tako tečna.

Aja, še to ... držim pesti za izpit!

*purple bitch* napisal/-a:ampak najhuj je to, k se zavedam da morim, pa že seb grem na živce, pol pa še kr morim, dokler me kdo ne napiszdi.......ponavad mam take pibip po nosu, pa vrtam u ušes fantu, pa mami drezam ....uglavnm, težko prebavljiv osebek sm ko se mi odpne
spet enako
kot bi meme opisovala
i love love