jst sm tkooo žalostna
sploh ne vem kako nej na kratko tole opišem..no nekak tko gre..: ko sm bla pr fantu sm prebrala njegove loge z msnja ko si je dopisoval s svojo prijateljico..in tam sta se skos hecala in potem med vsemi temi heci itd preberem njegove odgovore na njene izjave kot so: a ti ga pomagam narest (k je rekla da bi ga rada mela), uu zdej bom pa več kle (ko je rekla da bo prišla študirat v kraj kjer on živi), uf jst bi te celo prežgačku (k je rekla da bi ga ona špiknila neki), kaaj bi ti deluuu eej.. (ko je rekla da bi ga neki zeznla) pa aaa k bi ti vedlaaa (ko je rekla kaj pa bi naredu?).. tko je nekak povzetek..ful mi je bed..pustila sm ga že pa sm spet začela ker mi je trdiu da to ni nč pomenlo da me ma rad celo joku je itd in ko sm morila in morila je najprej skos govoru da NE VE zakaj je to pisu, zdej enkrat k sm ga prisilila da mi da točn odgovor, je pa reku da je razmišlju in da misli da je zgleda hotu izpast tko faca al kaj že.. drgač sm pa jst že na začetku sumla da je biu zatreskan vanjo, sam k ona ni hotla bit z njim k je bla v enga druzga zaljubljena in tud ona na vse te njegove izjave spolh ni reagirala ampak je večinoma obrnila temo na čist druzga..pametna!
kaj ve mislite??? je možno da res ni nč mislu s tem?
papa*
curlly

...
... pa se tut žgačkamo, pa me objame, pa mi da lupčka ... pa to tut pred svojo punco ... ker to so kolegi! ... in ta ne bo nikoli zabodu noža svojmu kolegu v hrbet ... če pa nista kolegici, pol je pa vse možno ... sam še enkrat, močno dvomim, da te vara ...

pa da smo si ušeč....in take stvari. To je sam fora, kdor pa na to nasede je pa itak navien.

sploh ne vem men je kr počilo vse skupi in sm rekla dejva midva raje kr končat..potem mi pa zvečer ko sm bla že doma reče da je tist iz obupa reku(da je hotu prevert če še kej čuti) ampak da je pa res biu zaljubljen v njo, kar sm jst btw trdila že odkar sva začela hodit pa je skos govoruu da nee in zdej mi prizna da mi ni upau povedat resnice..vse je tko zmeden..aja drgač se z njo pozna že od prej k so se družli predn sm ga jst spoznala (ona ni moja prijateljica..) ampak se odkar sva midva skupaj ne druži več z njo razn ona ga je včasih poklicala ko je kaj rabila ampak fuul redko kdaj..in moti me seveda ker se tko ne pogovarja z drugimi ženskami k jih ma na msnju ampak se je to zgodil lih z njo pišuka
bravo punca! poleg tega se pridružujem, da je res fino, da se nisi zlomila ob tisti sceni z 'urgenco'.