Umetnostno drsanje

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Umetnostno drsanje

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

A je še kakšna navdušenka tuki? :D

Men je to dejansko EDINI šport, ki mi je zanimiv... Res, tolk je lepo, da jst čiiiist not padem vsakič ko gledam. Sj ne morš verjet kaj vse delajo na ledu, sploh pari, res WOW!! :eek:

Pa še zdej se po glavi tolčem, da sem zamudila tisto prvenstvo v Tivoliju... Če mi pa nobeni ni povedal. :(
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

jst sm se zdej zalubla na olimpijskih igrah :P ful mi je zanimiv, sam si žou ful težko zapomnm imena p ne vem točno kdo je ker :) sam vem d sm na OI najbolj uživala ko je drsala ena smz rusinja s kratkimi rjavimi lasmi, če mogoče kdo ve kera je :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Tale :)

Irina Slutskaya. Je bla huuuda, ja!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka

aha aha :)

ona mi je tok lepo drsala, pa simpatična je :D joj jst sm njen fan do konca :wink:
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Kje v Lj je pa najboljš trenirat umetnostno drsanje?
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka

niam pojma :D
SlikaSlikaSlika

a ni simpatična :)
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

A mi lahko nekdo razloži zakaj majo drsalci tele žabe čez drsalke? Pa ne rečt, da je to zaradi estetike? :gruebel: :freak:
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka

am :oops: mi je žou, ampak zgleda sam zard tega...sej vidš, če je kostum v barvi njihovih drsalk si pomoje nč ne dajo čez, če je pa kostum rdeč npr. pa čudn zgleda :? edina prava teorija :)
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Pozdravljene!

Sama že od malega z velikim navdušenjem spemljam umetnostno drsanje vsakič, ko je na tv, če je le možnost in če sem takrat doma.
Že sam ples mi je zelo všeč, ta zvrst športa pa mi predstavlja veliko umetnost, ki združuje eleganco, čutnost, umetnost, predanost, razigranost, v glavnem čudovita stvar vsakič sproti, ko me pritegne pred tv.
Letos sem šla na gala predstavo (revijo) v Ljubljano na svetovnem mladinskem prvenstvu in je bilo zelo lepo, nekaj posebnega.

:)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz spremljam, sam ne ravno redno. :)
Drugač mi je pa zelo cool. Samo mi trenutno pri plesnih parih npr. ni enga carskega para, tko k sta bla recimo Pezerat + Anisina ali še prej tista 2 Rusa, ki sta plesala rock'n roll in še kakšen tak... Pa ful mi ni všeč, da majo zdej tok dvigov, ker skor nič več ne plešejo... :roll:
Pri ostalih mi gre malo na živce, da morjo skos v bistvu samo skakat, pa se skos sekiraš, kater bo padel ali ne... Plušenko je itak car, drugač mi je ful simpatičen še Švicar. :hearts:
Američani so vsi zoprni ko hudič, pri ženskah nimam favoritk, tekmovalnih parov pa zadnja leta ne spremljam veliko. :D
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Men je tut umetnostno drsanje waauuuu :hearts: Učasih sm si prou želela, da bi lahko to trenirala ... ples al pa drsanje. :wink:
Mi je pa predvsem ušeč ta lahkotnost gibanja, prefinjenost ... da lahko na nek način izražaš sebe.

Letos na OI sta me očarala dva američana, mislm par, sicer je bla ona italijanka in je mela tako čist hudo oblekco bele barve in brez teh grdih vložkov kožne barve (teh ogabnih žab, k jih je že nogica omenila :? ) je mela čist gol hrbet in vmes mal trebuha in gole nogce ... res huda bejba, prou lepa. :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Mene je očaral Rus Jurij Pušenko (ne vem kako se praviln napiše :D ). Če pa kater moški drsa s srcem in dušo potem je to definitvno on. Kar naježila sem se ko sem ga gledala. Tehnika izpiljena, koreografija fenomenalna,..skratka resničen užitek,.... :love:
Od žensk mi pa nobena ni bla prav hudo všeč. Japonka ki je osvojila zlato mi ni lepo drsala,sem bla res razočarana nad njeno predstavo, bolj mi je bila všeč Rusinja (ne vem kako ji je ime-ta ki ste lepile slikce). Se vidi da ima ogromno izkušenj, smisel za gibe,...res dobro drsa in sem bla res razočarana da ni ona osvojila zlato :cry:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

a kdo ve zakaj plushenka ni blo na svetovnm :(
drgac mam pa nega najraj :D ko mi toook dobr drsa....pa lampard je tut se uredu :D

pr zenskah mi je bla irina ful uredu sam zj pa.....ne vec tok :roll:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Men je to eden izmed redkih športov, k ga res lah gledam, spoh SP. Da bi bulu hokej al pa košarko al pa še kako neumnost...nou vej, raj grem na burek. Sam kaj dela Plušenko, spomnm se ga pred parimi leti, k je začel. Ma tip je gumijasta frtavka, tip se je za vedno zapisu v zgodovino. In pol eni takega primerjajo s kakim Cimetom, đizus :roll: Skratka, respekt.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Ah, sofi, čez ruse pa ne moš govort. Plušenko zihr ni zatežen, pa je trikratni svetovni prvak (evropski pa vsaj 6x), pa po novem je še seksi:

Klik

Respekt za tale šow!! Tole ruši stereotipe. :lol:
Odgovori