ima kdo izkušnje s tem internetom???ja ga naročil?
kakšen se vam zdi?
skinny napisal/-a:torej. mi doma smo naročili ta internet, ker ga vsi hvalijo. zdaj pa je še tu problem z telekomom slovenije, ki noče odstopiti linije. in zdaj čakamo že 4 mesece in še vedno nam niso prišli priklopit. pa se s tem navadnim jeb**! in plačamo po 30.000sit vsak mesec zaradi tega.![]()
ima kdo izkušnje s tem internetom???ja ga naročil?
kakšen se vam zdi?
Hely_3 napisal/-a:In kolk maš pol telefonsko številko, če vzameš tud telefon???
Jah nč jst bom mogla bit šeen let pa pol tukaj gor na adslju pol bomo pa vidla kako bo.
LyLa napisal/-a:Sej jim piše na spletki če me spomin ne vara, da se zaradi ISDNja zavleče zadeva.
Sicer pa od brata punca ga uporablja in je ful zadovoljna. Tudi jaz mislim, da bom kmalu odpikala SiOL, ker tm za isti keš dobim res veliko več, pa tudi če odstopa za polovico navedenih hitrosti
LyLa napisal/-a:Ja no ok to je res.. sam zame, mislim da to niti ne bi bil problem.
Če je res pri občini oz zadaj za pošto sem stran od centrale kaj pa vem.. cca 500m pomojem
Sploh pa zdaj imam 2048/384 kbit/s + SiolTv, pa plačujem cca 12.000
če pa tam vzamem 10 Mbps / 2 Mbps + Tv bo bilo pa isto 12.000 s tem, da tudi če bi blo za 50% manj od navedenih, mi še zmeri dela boljše? Vsaj i guess da nej bi blo tako.