Jaz imam pa dvoje. Ene čisto do pod kolen, še z "ta debelo" peto in ene do sredine goleni brez pete, k so bl za v sneg, so ful topli, ampak še zmerj delujejo lepi.
Si pa nameravam kupt špičake letos, samo morm najprej vidt kaj se nosi, da ne bom čist mimo udarla.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
I like it very much Sploh seksi špičake, mam doma dvoje z 10 cm peto..ene črne usnjene, pa ene tigraste iz semiša...ponavadi kupujem na razprodajah, kjer se da dobit po zelo ugodni ceni, hehe...drugač pa letos rahlo ciljam na kej belega
jaz pa jih mam 4 škornje. ene do kolen pa majo debeli podplat, pa so take neke temno rjave vijolčne barve. ene so semiš do kolen, pa s peto. dvojne pa so do polškornji pa so eni ful špičaki, drugi pa malo manj. kupla pa sem jih večina v jellotu.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
Ja, jaz sem tudi čisto nora na škornje, vsako jesen padeta vsaj 2 para novih...
Sicer pa tak rabiš za vsako priložnost ene- ene hude špičake s petko za zvečer, manjše petke za čez dan (ampak v rdeči, črni in beli barvi- da gre k torbicam) pa tople, nepremočljive za v sneg....
Hmm jst tut obožujem škornje..., mam 3 pare z visokimi petami pa tut 2 brez pet! Letos sm si jih že kupila v Bati, so pa take umazano roza barve, k je letos moderna...
jst pa nimam nobenih škornjov, ker majo skor vsi petke (brez petk sm pa dozdej same čudne vidla), jst sm velka 181 cm, tko da si res ne želim še dodatnih 5 cm, če bi bla pa manjša bi zihr nosila škornje s petkami. pred kratkim sm mal gledala čevlje in sm tud ene par škornjov zasledila brez petk (bli so še kr QL), vrjetn bom šla še mal gledat in mogoče jih bom kupla
Jest sem le v Italiji dobil hude škornje, krem barva, porezana špica, aligator model, zlo so mehki, usnjeni, nosim jih kot copate, ponavadi za koncerte, pašejo k usnjenim hlačam in oprijetim kavbojkam. Pri nas so za kakih 130% dražji, res pa je da točno takih še nisem opazil na našem trgu.
Jaz pa imam v svoji omari kar nekaj škornjev, ker sem preprosto nora na vsakršne čevlje. Ravno pred kratkim sem svojo zbirko dopolnila še z semiš škornji v barvi umazane roza. Nore so.
jaz mam ene rdeče z odrezano špico,letos si pa mislm nabavt tud ene črne za lažje kombiniranje. Kar se pa massa tiče pa se kvaliteta res ne ujema s ceno,peta zna odpast u šusu.